ENTERTAINMENT

Γνωρίστηκαν σε ένα τηλεπαιχνίδι και έκτοτε είναι αχώριστοι

Ίσως από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Γνωρίστηκαν σε ένα τηλεπαιχνίδι και έκτοτε είναι αχώριστοι

Είναι δύσκολο να σκεφτείς ένα άλλο ζευγάρι διασημοτήτων που λατρεύονται περισσότερο από τους θαυμαστές ανά τον κόσμο, από την Gwen Stefani και τον Blake Shelton.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν έκαναν ταυτόχρονα coaching σε διαγωνιζόμενους στο The Voice το 2014, όταν η σειρά άρχισε τα γυρίσματα για την 7η σεζόν τον Απρίλιο του 2014.

Εκείνη την εποχή, και οι δύο ήταν ακόμα με τους προηγούμενους συζύγους τους. Η Stefani ήταν παντρεμένη με τον ρόκερ Gavin Rossdale, ενώ ο Shelton ήταν παντρεμένος με την επίσης τραγουδίστρια της country, Miranda Lambert.

View this post on Instagram

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Η Stefani δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με τον τραγουδιστή της country στις 25 Νοεμβρίου 2014 ενώ βρισκόταν στο πλατό του The Voice, γράφοντας απλώς στη λεζάντα "💓him @blakeshelton @nbcthevoice gx."

Οι συνάδελφοι σύντομα ήρθαν πιο κοντά, όταν ο καθένας πέρασε τις δικές του στενοχώριες το καλοκαίρι του 2015. Τον Ιούλιο, ο Shelton και η Lambert χώρισαν και τον Αύγουστο, η Stefani και ο Rossdale χώρισαν, επίσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφού οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν - μαζί με τα στιγμιότυπα των παπαράτσι που έδειχναν πολύ άνετα μαζί στα πάρτι - οι εκπρόσωποι του Shelton επιβεβαίωσαν τελικά στο E! News ότι αυτός και η Stefani ήταν μαζί.

Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του μεγάλη κοινή εμφάνιση στο πάρτι των Oscars του Vanity Fair 2016, περπατώντας χέρι-χέρι στο κόκκινο χαλί και ποζάροντας για όλους τους φωτογράφους.

Μετά από πέντε χρόνια σχέσης, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του στο Instagram. Η Stefani δημοσίευσε μια γλυκιά φωτογραφία της και του Shelton, με το δάχτυλό της να φαίνεται καθαρά. "@blakeshelton yes please!" έγραψε στη λεζάντα, προσθέτοντας ένα emoji με δαχτυλίδι.

View this post on Instagram

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Το ζευγάρι είπε "I do" στις 3 Ιουλίου 2021 σε μια τελετή στο ράντσο Blake's Tishomingo στην Οκλαχόμα. Λίγο μετά τον γάμο τους, ο Carson Daly, που ήταν καλεσμένος, αποκάλυψε ότι ο Shelton έπαιξε ένα πρωτότυπο τραγούδι που είχε γράψει για τη Stefani κατά τη διάρκεια των όρκων τους. «Reach the Star», νομίζω ότι λεγόταν», είπε ο Daly κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο «The Today Show».

View this post on Instagram

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Το 2022, ο Shelton και η Stefani ενώθηκαν στη σκηνή στο διάσημο Grand Ole Opry του Nashville για να ερμηνεύσουν μερικά τραγούδια μαζί, συμπεριλαμβανομένης μιας ρομαντικής εκδοχής της επιτυχίας του Shelton "Nobody But You". Έπαιξαν επίσης το "Happy Anywhere" του Shelton και η εμφάνιση οδήγησε σε δύο όρθιους χειροκροτητές για τη Stefani κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, την οποία ο Shelton γιόρτασε στο Instagram.

Τον Οκτώβριο του 2022, η Gwen χρησιμοποίησε το Instagram για να δείξει λίγη αγάπη στον σύζυγό της στην επέτειο των δύο ετών από τον αρραβώνα τους. "Πριν από 2 χρόνια σήμερα 😦🥰 🙏🏻❤️", έγραψε, κάνοντας tag τον Shelton στη γλυκιά ανάρτηση.

View this post on Instagram

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 171 / position2: 2695
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb