CELEBS

Αγνώριστη η Julia Roberts ‑ Τεράστια αλλαγή

Η σταρ του Χόλυγουντ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 28, 2023
Αγνώριστη η Julia Roberts ‑ Τεράστια αλλαγή

Η Τζούλια Ρόμπερτς έδωσε το παρόν σε εκδήλωση της Chopard και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα. Η διάσημη ηθοποιός φρόντισε να λάμπει και να εμφανιστεί ανανεωμένη, έχοντας κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα λευκό κοστούμι και έκοψε τα μαλλιά της αφέλειες, που χαρίζουν στιλ, προσωπικότητα και ανεπιτήδευτη φινέτσα.

Το συγκεκριμένο στυλ κουρέματος είναι διαχρονικό και τρεντάρει κάθε σεζόν, όλο τον χρόνο. Ανανεώνει το πρόσωπο και καμουφλάρει τις ρυτίδες στο μέτωπο, ενώ χαρίζει έναν παριζιάνικο αέρα στην εμφάνιση της κάθε γυναίκας που το επιλέγει.

Δείτε τις φωτογραφίες της Τζούλια Ρόμπερτς

View this post on Instagram

A post shared by Chopard Official (@chopard)

View this post on Instagram

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τζούλια Ρόμπερτς δεν είναι… μια Ρόμπερτς

Η εμφάνιση αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά την ανακάλυψή της για την καταγωγή της. Η βραβευμένη ηθοποιός συμμετείχε στο πρόγραμμα Finding Your Roots (Βρίσκοντας Τις Ρίζες σου) της Ancestory. Εκεί, ανακάλυψε σημαντικά στοιχεία που δεν γνώριζε για το γενεαλογικό της δέντρο μέσω DNA.

Έτσι λοιπόν, στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς με τον Χένρι Λούις Γκέιτς Τζούνιορ, η Τζούλια Ρόμπερτς πληροφορήθηκε ότι στην πραγματικότητα δεν είχε συγγένεια με τον υποτιθέμενο προ-προ-προπάππο της, Γουίλις Ρόμπερτς. Εκείνος είχε πεθάνει πάνω από μια δεκαετία πριν την γέννηση του προπάππου της, Τζον, από την προ-προ-προγιαγιά της, Ρόντα Σάτλ Ρόμπερτς, το 1800.

«Ανακαλύψαμε ότι κάποια στιγμή στη δεκαετία του 1850, η Ρόντα παντρεύτηκε έναν άνδρα που ονομαζόταν Γουίλις Ρόμπερτς. Η Τζούλια έχει το επώνυμο του Γουίλις. Αλλά ο Γουίλις πέθανε το 1864, πάνω από μια δεκαετία πριν η Ρόντα γεννήσει τον προπάππο της Τζούλια, Τζον. Ψάχνοντας στα αρχεία, ο Γουίλις δεν αναφέρεται στην απογραφή του 1880, αλλά ο προπάππους της Τζον Πέντλετον Ρόμπερτς είναι».

«Δηλαδή, περίμενε, δεν είμαι Ρόμπερτς;», αναρωτήθηκε έκπληκτη.

Όπως της εξήγησε, μέσω του DNA κατάφεραν να την συνδέσουν με έναν άνδρα που ονομάζεται Χένρι ΜακΝτόναλντ Μίτσελ Τζούνιορ, ο οποίος ήταν ο βιολογικός προ-προπάππους της.

«Δηλαδή είμαστε Μίτσελ;», ρώτησε τον Γκέιτς.

«Είσαι Τζούλια Μίτσελ. Βιολογικά δεν είσαι Ρόμπερτς», απάντησε εκείνος.

«Ουάου», ήταν η αντίδραση της Ρόμπερτς.

Σύμφωνα με την έρευνα που έκαναν ο Γκέιτς και η ομάδα του, ο Μίτσελ ήταν παντρεμένος με έξι παιδιά και η μητέρα του ζούσε τέσσερα σπίτια μακριά από τη Ρόντα Σάτλ Ρόμπερτς.

«Από τη μία πλευρά, πραγματικά το μυαλό μου έχει εκραγεί. Και είναι συναρπαστικό», δήλωσε η ηθοποιός.

«Και από την άλλη, υπάρχει, ξέρετε, ένα μέρος του εαυτού μου που όταν είμαι πιο ήρεμο, μπορεί ακόμα να αγκαλιάσει την ιδέα ότι, η οικογένειά μου είναι η οικογένειά μου. Και προτιμώ το όνομα Ρόμπερτς».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
15 / position1: 137 / position2: 4186
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb