ENTERTAINMENT

Η πασίγνωστη ηθοποιός που ήταν έτοιμη να φύγει με τον αγαπημένο της στο Παρίσι, αλλά όλα πήγαν λάθος

Ήθελαν να ζήσουν αγαπημένοι μακριά από όλους, αλλά κάτι τους κράτησε πίσω
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Η πασίγνωστη ηθοποιός που ήταν έτοιμη να φύγει με τον αγαπημένο της στο Παρίσι, αλλά όλα πήγαν λάθος

Από την αρχή σχεδόν, ήταν ένας δύσκολος ρομαντικός δρόμος για τη Halle Berry και τον Olivier Martinez. Καθώς το ζευγάρι χώρισε το 2020 μετά από δύο χρόνια γάμου, πηγές λένε ότι οι προτεραιότητες που συγκρούονται και το έντονο ταμπεραμέντο καταδίκασαν τελικά το ζευγάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είχαν πολλά προβλήματα», λέει στο PEOPLE μια πηγή κοντά στο ζευγάρι. «Έχουν και οι δύο φλογερές προσωπικότητες και δεν τους αρέσει να συμβιβάζονται. Η Halle είχε απειλήσει να υποβάλει αίτηση διαζυγίου πολλές φορές μετά από καυγάδες».

Ποιο ήταν λοιπόν το κρίσιμο σημείο; Σύμφωνα με την πηγή, ένα σημαντικό ζήτημα μεταξύ του ζευγαριού ήταν η κατάσταση της ζωής τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν ο Martinez και η έγκυος Berry παντρεύτηκαν το 2013, το σχέδιό τους ήταν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους - συμπεριλαμβανομένης της κόρης του Berry από προηγούμενη σχέση, Nahla Ariela - στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Παρίσι. Αλλά όταν η Berry έμπλεξε σε μια διαμάχη για την κηδεμονία με τον πρώην φίλο της, το μοντέλο Gabriel Aubry, το σχέδιο άλλαξε.

Λόγω της συμφωνίας επιμέλειας, η Berry, 49, έπρεπε να μείνει στο Λος Άντζελες για να μεγαλώσει την κόρη της, αναγκάζοντας τον Martinez, 49, και τον νεογέννητο γιο τους, Maceo-Robert, να μετακομίσουν εκεί.

Σύμφωνα με την πηγή, ο Martinez δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί: «Στον Olivier δεν άρεσε ποτέ να ζει στο Λος Άντζελες με πλήρη απασχόληση. Aπλά δεν είναι ευτυχισμένος εκεί".

x

Ένα άλλο ζήτημα, λέει μια άλλη πηγή που γνωρίζει το ζευγάρι, ήταν η ιδιοσυγκρασία του Martinez. «Έχει μια βίαιη ιδιοσυγκρασία», είπε η πηγή στο PEOPLE.

Το 2012, ο Martinez τσακώθηκε με τον Aubrey στο σπίτι της Berry την Ημέρα των Ευχαριστιών. Το 2020, οι κάμερες συνέλαβαν τον Martinez να σπρώχνει ένα άδειο κάθισμα αυτοκινήτου προς έναν υπάλληλο του LAX καθώς αυτός, η Berry και τα παιδιά έβγαιναν από το αεροδρόμιο. Ο υπάλληλος τώρα μηνύει το ζευγάρι για 5 εκατομμύρια δολάρια.

Το ζευγάρι ήταν επίσης προφανώς σε αντίθεση για το πώς να εξισορροπήσει την οικογενειακή ζωή με την εργασία, είπε η πηγή στο PEOPLE λίγους μήνες πριν από το χωρισμό. «Ο Olivier παραπονιέται ότι αυτός και η Halle δεν περνούν πολύ χρόνο μαζί και ότι εργάζεται πάρα πολύ», είπε η αρχική πηγή. «Ποτέ δεν ήθελε να υπογράψει για το Extant και ο Olivier ήλπιζε ότι θα επικεντρωνόταν στον οικογενειακό χρόνο μετά τη γέννηση του Maceo».

Με την Berry στο δρόμο για την προώθηση της καριέρας της στην υποκριτική, ο Martinez έγινε μοναχικός.

«Παραπονιέται ότι περνά τις μέρες του μόνος ή με φίλους», είπε η πρώτη πηγή. «Δεν καταλαβαίνει γιατί η Halle θέλει να δουλέψει τόσο πολύ και εξακολουθεί να είναι τόσο συγκεντρωμένη στην καριέρα της. Αντίθετα, η Halle ήταν εξαιρετικά απασχολημένη και ο Olivier, ο οποίος δεν εργαζόταν, βαριέται πολύ στο L.A.".

Η δεύτερη πηγή επιβεβαίωσε στο PEOPLE αυτό το καλοκαίρι ότι ο Martinez «πηγαίνει πολύ στη Γαλλία. Δεν έχει δουλέψει εδώ και πολύ καιρό».

Αφού έγινε σαφές ότι και οι δύο ήταν δυστυχισμένοι στο γάμο τους, προσπάθησαν να κάνουν τη σχέση τους να λειτουργήσει για χάρη των παιδιών τους. Η λύση τους; Περάσαν χρόνο μακριά ο ένας από τον άλλο, ακόμη και ζώντας χωριστά για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

«Γνωρίζουν και οι δύο ότι έχουν δύσκολες προσωπικότητες και προσπάθησαν να μείνουν στο γάμο μη ζώντας μαζί. Πολλές φορές, η Halle είχε μείνει στο σπίτι στο Malibu και ο Olivier στο Chateau Marmont. Είναι πολύ καλύτερα όταν δεν περνούν πολύ χρόνο μαζί», είπε η πρώτη πηγή κοντά στο ζευγάρι, προσθέτοντας: «Έχουν περάσει εβδομάδες χωρίς να έχουν δει ο ένας τον άλλον, αλλά μετά κατάφεραν να τακτοποιήσουν ξανά τα πράγματα.

Αλλά με ξεχωριστές ρυθμίσεις διαβίωσης και το ταραχώδες πρόγραμμα εργασίας της Berry, η απόσταση τελικά τους χώρισε.

«Αν και είναι παντρεμένοι, πάντα είχαν πολύ χωριστές ζωές», είπε η αρχική πηγή. «Ο γάμος τους δεν ήταν ποτέ αυτό που φανταζόταν ο Olivier. Ήταν μια απογοήτευση για αυτόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
18 / position1: 149 / position2: 527
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb