ENTERTAINMENT

Οι διάσημοι που έχουν τη φήμη στο Χόλυγουντ πως φιλούν καλύτερα από όλους

Συνάδελφοι τους celebrity λένε τα καλύτερα λόγια!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Οι διάσημοι που έχουν τη φήμη στο Χόλυγουντ πως φιλούν καλύτερα από όλους

Το να είσαι ηθοποιός στο Hollywood, μπορεί να σου προσφέρει παγκόσμια αναγνώριση και πολλά, πολλά χρήαμτα, αλλά στο τέλος ... είναι κι αυτό μια δουλειά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, όπως όλες οι δουλειές έχει τα πάνω και τα κάτω, τα θετικά και τα αρνητικά. 

Μιλώντας για τα θετικά ... μέσα στα καθήκοντα τους μπορεί να είναι και ένα ερωτικό φιλί για τις ανάγκες μιας ταινίας. Αυτό μπορεί να καταλήξει σε φιάσκο αν ο συμπρωταγωνιστής δε φιλάει και πολύ ωραία, αλλά αντίθετα μπορεί να είναι και μία εκπληκτική εμπειρία παθιασμένου φιλιού.

Εδώ είναι μια λίστα με μερικούς celebrities που φιλάνε εκπληκτικά ...σύμφωνα με τους συναδέλφους τους!

Zendaya

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μην το πείτε στη Vanessa Hudgens, αλλά ο πρώην φίλος της και συμπρωταγωνιστής της High School Musical, Zac Efron, δεν τη θεωρεί ως το καλύτερο φιλί του στην οθόνη, αλλά έχει αναφέρει πως η Zendaya ήταν το καλύτερο, με ηλεκτρισμό και ένταση μεταξύ τους.

Robert de Niro

Η Sharon Stone είπε στον Andy Cohen στο Bravo's Watch What Happens Live ότι «ο Robert DeNiro ήταν σίγουρα ο καλύτερος που φιλούσε». Και φαινόταν αρκετά σίγουρη για την απάντησή της!

Tom Cruise

Η Paula Patton είπε σε συνέντευξη για τον Tom Cruise: "Δεν είναι το καλύτερο αλλά ήταν υπέροχο. Θα σας πω ότι το φιλί από τον Tom Cruise ήταν έκπληξη." Επιπλέον, επαίνεσε ακόμη και τις συνήθειες προσωπικής υγιεινής του, λέγοντας: "Είχε καταπληκτική αναπνοή. Δεν ήταν μέντα - ήταν απλά τέλεια."

Angelina Jolie

O Ethan Hawke δεν δυσκολεύτηκε να αναγνωρίσει αμέσως την αγαπημένη του παρτενέρ φιλιού στην κάμερα όταν ρωτήθηκε από έναν θαυμαστή στο Watch What Happens Live: «Με όλο τον σεβασμό... Θα πω ότι το καλύτερο φιλί στην οθόνη που είχα ποτέ είναι η Angelina Jolie».

Renee Zellweger

Ο συμπρωταγωνιστής της στην κορυφαία τριλογία της Bridget Jones έχει πει τα καλύτερα για της επιδόσεις της στο φιλί. Αντίθετα, κατακεραύνωσε την καημένη τη Julia Roberts ως τη χειρότερη του παρτενέρ φιλιού στην οθόνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 85 / position2: 646
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb