ENTERTAINMENT

H διατροφή της Gwyneth Paltrow προκάλεσε σάλο και άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση

Η Gwyneth Paltrow απευθύνθηκε στους διαδικτυακούς φίλους της που επέκριναν τη διατροφή της στις ιστορίες της στο Instagram.
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
H διατροφή της Gwyneth Paltrow προκάλεσε σάλο και άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση

Η Gwyneth Paltrow υπερασπίζεται τη διατροφή της αφού δέχτηκε κριτική στο διαδίκτυο: «Τρώω πολύ περισσότερο από ζωμό από κόκαλα και λαχανικά» λέει η ίδια μετά από μια συνέντευξη που είδαν όλοι το ΣΚ που πέρασε με τον dr Cole.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την Παρασκευή, η Paltrow αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που αντιμετώπισε από τότε που συζήτησε τη ρουτίνα ευεξίας της στο podcast "The Art of Being Well" του Dear Media τέσσερις ημέρες νωρίτερα. Η Paltrow είπε στον οικοδεσπότη ότι συνήθως ξεκινά τη μέρα της με καφέ, τρώει ζωμό κοτόπουλου για μεσημεριανό γεύμα και λαχανικά για βραδινό ενώ γυμνάζεται στο ενδιάμεσο. Ένα βίντεο από τη συζήτηση έγινε viral, προκαλώντας κριτική από τους χρήστες του TikTok και του Twitter.

Στο παρελθόν η ίδια πάντως έχει τοποθετηθεί ξανά και ξανά για τις διατροφικές της συνήθειες, εκτός από τις εκκεντρικές της προτάσεις wellness. Το φαγητό πρέπει να είναι θρεπτικό και απαλλαγμένο από τοξίνες οπότε σύμφωνα με τα λεγόμενά της, τρώει πολλά βιολογικά δημητριακά, φρέσκα λαχανικά και περιστασιακά τρώει βιολογικά ψάρια ή πουλερικά.

Αποφεύγει τα υπερβολικά ζαχαρούχα ή επεξεργασμένα τρόφιμα. Επίσης γυμνάζεται τακτικά. Ασκείται για 45 λεπτά πέντε ημέρες την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων 45 λεπτών cardio (συνήθως χορευτικές ρουτίνες της Tracy Anderson) και 45 λεπτών προπονήσεων ενδυνάμωσης χρησιμοποιώντας ρουτίνες εμπνευσμένες από τη γιόγκα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιστρέφοντας στο τώρα, οταν ένας από τους οπαδούς της Paltrow στο Instagram ρώτησε για τα λεγόμενά της στον Dr Cole κατά τη διάρκεια ενός Q&A, απάντησε με βίντεο στις ιστορίες της στο Instagram.

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό για όλους να γνωρίζουν ότι έκανα ένα podcast με τον γιατρό μου», είπε η Paltrow στην ιστορία της στο Instagram. «Αυτός λοιπόν είναι ένα άτομο με το οποίο συνεργάζομαι για πάνω από δύο χρόνια τώρα για να αντιμετωπίσω κάποια χρόνια προβλήματα.Εχω συνδρομο LONG COVID και ένα από τα συμπτώματά του περιλαμβάνει πολύ υψηλά επίπεδα φλεγμονής με την πάροδο του χρόνου».

«Δουλεύω με τον Δρ Cole για να επικεντρωθώ σε τροφές που δεν μου κάνουν κακό», είπε. «Πολλά μαγειρεμένα λαχανικά, όλα τα είδη πρωτεΐνης, υγιεινοί υδατάνθρακες για να μειώσουν πραγματικά τη φλεγμονή. Λειτουργεί πολύ καλά»

@lizanyaa Gwyneth's response to the backlash of her "Wellness" interview. Thoughts? #gwynethpaltrow#tiktok #wellness#interview#celebrity#screenrecord#Instagram#response#viral#foryoupage#fyp#trending#tiktok#follow#explore#explorepage ♬ original sound - Liz Anya
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 471 / position2: 1138
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb