ENTERTAINMENT

Αυτές οι διάσημες Ελληνίδες απέκτησαν παιδί με υιοθεσία

Έγιναν «μαμάδες της καρδιάς» και είναι αξιοθαύμαστες!

Αυτές οι διάσημες Ελληνίδες απέκτησαν παιδί με υιοθεσία

Το ζήτημα της τεκνοποίησης είναι αρκετά λεπτό για ένα ζευγάρι, πόσο μάλλον για μια γυναίκα που επιθυμεί να κάνει παιδί αλλά δεν μπορεί, είτε λόγω ηλικίας είτε κάποιου ορμονικού προβλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ευτυχώς, υπάρχει η επιλογή της υιοθεσίας, που είναι σωτήρια για τη γυναίκα που θέλει να γίνει μητέρα, αλλά και για το παιδί που λόγω θανάτου των γονεών ή άλλων λόγων μεγαλώνει σε ορφανοτροφείο. 

Η υιοθεσία είναι μια αρκετά δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία στη χώρα μας, οι παρακάτω διάσημες Ελληνίδες όμως, μπόρεσαν να πάρουν στην αγκαλιά τους το παιδί τους και να το μεγαλώσουν σαν δικό τους.

Μιμή Ντενίση

Η κόρη της, Μαριτίνα, είναι παιδί της καρδιάς της και μίλησε σε αυτήν ανοιχτά για την υιοθεσία της μέσα από παραμύθια όταν ήταν μικρή.

Βίκυ Βολιώτη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ηθοποιός υιοθέτησε την κόρη της Άννα από την Αιθιοπία, μαζί με το σύντροφό της Σίμο Σαρκετζή.

Έλενα Ακρίτα

Η καταξιωμένη δημοσιογράφος απέκτησε τον γιο της Παύλο με υιοθεσία και μάλιστα είχε δηλώσει πόσο δύσκολη είναι η διαδικασία του να μιλήσεις στο παιδί γι' αυτό, όταν το έχεις υιοθετήσει από βρεφική ηλικία.

Χάρις Αλεξίου

Η λατρεμένη ερμηνεύτρια που θαυμάσαμε φέτος και στην επιτυχημένη υποκριτική της απόπειρα, έχει υιοθετήσει ένα αγόρι, τον Μάνο Θεοφίλου, στον οποίο έδωσε το όνομα του αγαπημένου φίλου της Μάνου Λοΐζου.

Βάσια Τριφύλλη

Η γνωστή ηθοποιός μπορούσε να κάνει παιδιά, όμως όταν πέρασε καρκίνο στα 40 της απαγορεύτηκε να κάνει. Έτσι, επέλεξε να υιοθετήσει ένα παιδί από τη Ρουμανία, που έμεινε μαζί της μέχρι να παντρευτεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 198 / position2: 890
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb