ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Η ντιζαϊνάτη έπαυλη της Miley Cyrus στο L.A. είναι διακοσμημένη από τη μητέρα της

Εναλλακτικά περίεργο και σικάτο, το λαμπερό ακίνητο στην Καλιφόρνια φτιάχτηκε από την Tish Cyrus και τον συνεργάτη σχεδιασμού της, Mat Sanders
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Η ντιζαϊνάτη έπαυλη της Miley Cyrus στο L.A. είναι διακοσμημένη από τη μητέρα της
PINK COLLAGE

Δεν έχουν περάσει ούτε δύο χρόνια από τότε που η σούπερ σταρ Miley Cyrus αγόρασε αυτή την έπαυλη με έξι υπνοδωμάτια, επτά μπάνια, 6.800 τετραγωνικών ποδιών στη Νότια Καλιφόρνια, και όμως είναι ήδη πλήρως διακοσμημένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περισσότερο από αυτό, έχει γίνει εντελώς .... Mileyfied. Και αυτό χάρη στην ομάδα εσωτερικού σχεδιασμού της σταρ: την Tish Cyrus (τη μαμά της Miley και μάνατζερ επί 16 χρόνια) και τον συνεργάτη σχεδιασμού της Tish, Mat Sanders.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το μεγαλύτερό μου στοίχημα είναι ότι όταν μπαίνεις στο σπίτι κάποιου», λέει η Tish, «θέλω να ξέρεις ποιος μένει εκεί, ποια είναι η προσωπικότητά του, τι αγαπάει και πώς είναι. Ξέρω τη Miley τόσο καλά και είμαστε τόσο κοντά, οπότε μπόρεσα πραγματικά να το κάνω». Το αποτέλεσμα;  Όπως και η ίδια η Miley, το σπίτι είναι όμορφο και θορυβώδες, σταθερό και πειθαρχημένο, αλλά και πληθωρικό.

H Tish έχει πει, «Στο δικό μου σπίτι μου αρέσουν τα φυσικά στοιχεία. Αλλά με τη Miley, πρέπει να νιώθεις ροκ εν ρολ. Υπάρχει πολύ χρώμα. Technicolor». Μια βιβλιοθήκη Ettore Sottsass, μια καρέκλα σε σχήμα στόματος που κυριολεκτικά κουνάει τη γλώσσα της και μια ψυχεδελική πρόσοψη οροφής από τον καλλιτέχνη Brian Robles είναι μερικά μόνο παραδείγματα αυτής της καλειδοσκοπικής δημιουργίας.

«Η μαμά μου πιστεύει ότι τίποτα δεν είναι μόνιμο, ότι δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να αναιρεθεί», λέει η Miley. «Οι άνθρωποι κάνουν τολμηρές επιλογές στη ζωή τους, και μερικές φορές αυτά τα τυχερά παιχνίδια λειτουργούν και σου φέρνουν καλή τύχη, και μερικές φορές όχι. Αλλά είναι ένα ρίσκο που είναι διατεθειμένη - και εγώ - να βάλει στον τρόπο ζωής μας, και αυτό αντικατοπτρίζεται στον σχεδιασμό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 149 / position2: 680
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb