ENTERTAINMENT

Πάμε στοίχημα ότι είχες ξεχάσει πως αυτοί οι δύο διάσημοι Έλληνες υπήρξαν παντρεμένοι

Δεν το θυμούνται ούτε οι ίδιοι...
Από το NEWSROOM
Πάμε στοίχημα ότι είχες ξεχάσει πως αυτοί οι δύο διάσημοι Έλληνες υπήρξαν παντρεμένοι

Ελάχιστοι θυμούνται ότι η τεράστια παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόραση, Ρούλα Κορομηλά και ο ζεν πρεμιέ της δεκαετίας της βιντεοκασέτας, Πάνος Μιχαλόπουλος, υπήρξαν ζευγάρι και μάλιστα παντρεμένο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, ενώ ο Μιχαλόπουλος βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του πρωταγωνιστώντας σε επιτυχημένες ταινίες της δεκαετίας του '80, γνώρισε την ξανθιά μετέπειτα παρουσιάστρια που εργαζόταν ακόμα ως γραμματέας στην κρατική τηλεόραση, το 1981.

Το 1988, δηλαδή μετά από επτά χρόνια σχέσης και σφοδρού έρωτα,  ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο κούκλος πρωταγωνιστής είχε ήδη κάνει έναν γάμο πριν από αυτόν, από τον οποίο απέκτησε έναν γιο, το Σωτήρη.

Όπως όλοι οι μεγάλοι έρωτας, οι σχέσεις τους ήταν ταραχώδεις, με αποτέλεσμα να χωρίσουν δύο χρόνια μετά το γάμο τους, το 1990 και μάλιστα με όχι ιδιαίτερα φιλικό κλίμα. 

Τα δεδομένα δείχνουν ότι οι σχέσεις τους παραμένουν έως σήμερα -εάν όχι τεταμένες- τότε σίγουρα μη φιλικές, αφού το 2016, σε μια τηλεοπτική συνέντευξη του, ο Μιχαλόπουλος αφού ζητήθηκε να μιλήσει για την επιστροφή της Κορομηλά στην τηλεόραση, αυτός δήλωσε: "Μη με βάζεις σε αυτό το λούκι. Ούτε είδα αυτές τις εκπομπές, ούτε και παρακολουθώ".

Δείτε φωτογραφίες από το γάμο τους, πριν από 35 χρόνια:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 253 / position2: 642
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb