ENTERTAINMENT

Γνωρίστηκαν online, βρέθηκαν δυο φορές και τώρα παντρεύονται

«Η σχέση μας είναι συναρπαστική και περιπετειώδης», λέει εκείνη
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Γνωρίστηκαν online, βρέθηκαν δυο φορές και τώρα παντρεύονται

Ένα ζευγάρι που ζει σε απόσταση 9.000 μιλίων αρραβωνιάζεται παρόλο που ζει τόσο μακριά ο ένας από τον άλλο. Η Sarah Dorough, 21, και ο Luke Bond, 22, συναντήθηκαν μόνο δύο φορές πριν αποφασίσουν να δεσμευτούν να παντρευτούν τον περασμένο Δεκέμβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ και πρόκειται να παντρευτεί στη Νέα Ζηλανδία το 2024. Ενώ η Sarah ζει στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, το σπίτι του Luke βρίσκεται στη Νέα Ζηλανδία. Το ζευγάρι συναντήθηκε αρχικά διαδικτυακά τον Δεκέμβριο του 2021 και το Facetime έπαιρνε κάθε μέρα φωτιά πριν συναντηθούν το επόμενο καλοκαίρι. Μόλις λίγους μήνες αργότερα και ο Luke εξέπληξε τη Sarah με μία πρόταση γάμου.

«Η σχέση μας είναι συναρπαστική και περιπετειώδης», λέει η Sarah. «Είναι απλά διασκεδαστικό και στοργικό. Μου αρέσει που είναι αστείος και ευγενικός, έχουμε τόσο δυνατή επικοινωνία και ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον. Μιλούσαμε περίπου δύο φορές κάθε μέρα και μιλούσαμε για πολλή ώρα και είναι δύσκολο να το κάνουμε να λειτουργήσει με τις ζώνες ώρας», λέει.

«Όταν συνάντησα για πρώτη φορά τον Luke από κοντά, σχεδόν ένιωσα σαν όνειρο. Μια εμπειρία που δεν είχα νιώσει ποτέ πριν, αυτή η πρώτη αγκαλιά ήταν κάτι που περιμέναμε τόσο πολύ, οπότε μπορείτε μόνο να φανταστείτε πόσο συναρπαστική ήταν εκείνη τη στιγμή όταν τρέχαμε μέχρι ο ένας στον άλλον και αγκάλιασαν ο ένας τον άλλον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκείνο το έτος, η Sarah πέταξε στη Νέα Ζηλανδία για να περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένεια του Λουκ και ο Luke αργότερα της έκανε πρόταση σε ένα οικογενειακό ταξίδι κάμπινγκ στη λίμνη Taupō.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Dorough | Online Fitness Coach (@sarahndorough)

«Νομίζω ότι όλοι ήξεραν, από τότε που ερχόταν από την άλλη άκρη του κόσμου για να με δει - οι περισσότεροι ήξεραν γιατί ερχόταν».

Η Sarah λέει ότι η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί για τη σχέση τους, αλλά όταν βρίσκονται 9.000 μίλια μακριά, μπορεί να είναι δύσκολο μερικές φορές.

«Εχουμε μερικά πράγματα που κάνουμε για να κάνουμε τη μεγάλη απόσταση καλύτερη, όπως η σωστή επικοινωνία, η προτεραιότητα στις κλήσεις μας και η εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον – εμπιστευόμαστε πραγματικά ο ένας τον άλλον», λέει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Dorough | Online Fitness Coach (@sarahndorough)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 412 / position2: 1106
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb