FITNESS

Αυτό το φάρμακο βοηθάει τρομερά στην απώλεια βάρους, και αυτό είναι κάτι καταστροφικό

Το πήρε η Kim Kardashian!
Από το NEWSROOM
Αυτό το φάρμακο βοηθάει τρομερά στην απώλεια βάρους, και αυτό είναι κάτι καταστροφικό

Όλοι θυμόμαστε τη σταρ Kim Kardashian, η οποία φόρεσε το θεϊκό φόρεμα της Marilyn Monroe στα βραβεία Met Gala τον περασμένο Μάιο και δίχασε την κοινή γνώμη για δύο διαφορετικούς λόγους ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κυριάρχησε στα πρωτοσέλιδα για εβδομάδες, εν μέρει επειδή πολλοί αμφισβήτησαν αν μπορεί να είχε καταστρέψει το ιστορικά σημαντικό φόρεμα, αλλά και επειδή είπε ανοιχτά ότι είχε χάσει 16 κιλά για να χωρέσει στο εμβληματικό αυτό κομμάτι.

Πώς όμως έχασε σε σύντομο χρονικό διάστημα τα κιλά αυτά;

Λεπτομέρειες για το πώς έχασε το βάρος της δεν αποκαλύφθηκαν εκείνη την εποχή - ωστόσο, πολλοί πιστεύουν τώρα ότι ακολούθησε έναν πολύ πιο ... σκοτεινό δρόμο από το να ακολουθήσει απλώς μια δίαιτα ελεγχόμενη στις θερμίδες.

Αρκετά ειδησεογραφικά πρακτορεία, συμπεριλαμβανομένου του The Daily Mail και του Vice, ανέφεραν ότι στράφηκε σε ένα φάρμακο για τον διαβήτη που ονομάζεται Ozempic, ένα φάρμακο που βοηθά τα άτομα με διαβήτη να διεγείρουν ινσουλίνη και ρυθμίζουν το σάκχαρο στο αίμα.

Υπάρχουν 439,7 εκατομμύρια προβολές στις αναρτήσεις του Tiktok με το hashtag #Ozempic, και στο Instagram, πολλοί λογαριασμοί δημιουργούν περιγραφές όπως το "Το Ozempic ταξίδι μου για απώλεια βάρους". Η αναζήτηση του φαρμάκου αυξάνεται σταθερά από τότε που η Kim φόρεσε το φόρεμα - αυτή τη στιγμή είναι σε έξαρση στο Ηνωμένο Βασίλειο, πράγμα που σημαίνει ότι  το ψάχνουν περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ - ανάμεσα στις φήμες ότι η χρήση του φαρμάκου ειδικά για δραστική απώλεια βάρους είναι ένα από τα "καλύτερα μυστικά του Χόλιγουντ».

Σύμφωνα με μελέτη, η ομάδα των ασθενών που έπαιρναν σεμαγλουτίτη είχε 14,9% απώλεια σωματικού βάρους όταν συνδυαζόταν με υγιεινή διατροφή και άσκηση, σε σύγκριση με 2,4% απώλειας σε αυτούς που έλαβαν placebo.

@dr.90210 Is #Ozempic #KimKardashian’s secret #weightlossdrug? #OzempicForWeightLoss #OzempicWeightLoss #KimK #Kardashian #KimKardashianWest #KimKardashianWeightLoss #Kardashians #PlasticSurgerySecrets #CelebPlasticSurgery #CelebSurgery #CelebrityPlasticSurgery #CelebrityPlasticSurgeon #WeightLossHacks #HealthyDiet #WeightLossSecretsOfTikTok #KKW #KimKardashianTransformation #PlasticSurgeonsOfTikTok #PlasticSurgeonReacts #PlasticSurgeonExplains #SkinnyLegend ♬ Hip Hop Background(814204) - Pavel

To πρόβλημα είναι, ότι η αύξηση της ζήτησης έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην παραγωγή.

Οι προμηθευτές της Ozempic, προειδοποίησαν για πρώτη φορά για «περιορισμούς προσφοράς λόγω άνευ προηγουμένου ζήτησης» τον Αύγουστο του περασμένου έτους. Αυτό είναι εξαιρετικά ανησυχητικό για όσους εξαρτώνται από το φάρμακο για να διαχειριστούν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα τους για ιατρικούς λόγους. Ο διαβήτης τύπου 2, εάν δεν αντιμετωπιστεί σωστά, μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες, όπως τύφλωση ή απώλεια άκρων λόγω νευρικής βλάβης - μακροπρόθεσμα, μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο. Η ίδια η χρήση όμως του φαρμάκου από υγιείς ανθρώπους απλώς για απώλεια βάρους, προκαλεί επίσης πολλά προβλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
3 / position1: 532 / position2: 1342
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb