ENTERTAINMENT

«Είσαι το δώρο γενεθλίων μου;»: H ατάκα της ηθοποιού, ήταν η αρχή ενός τρελού έρωτα

Ξεκίνησαν να βγαίνουν, πρωταγωνίστησαν ως ζευγάρι στην οθόνη στο Cruel Intentions
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΦΕΒ 02, 2023
«Είσαι το δώρο γενεθλίων μου;»: H ατάκα της ηθοποιού, ήταν η αρχή ενός τρελού έρωτα

Το υπέροχο ζευγάρι που ερωτεύτηκε και στην οθόνη στο Cruel Intentions και παντρεύτηκαν το 1999 ενώ η Reese ήταν έξι μηνών έγκυος στην κόρη τους Ava - Δεν κρατούν όμως για πάντα τα ωραία πράγματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 1997, ο Ryan πήγε σε ένα πάρτι προς τιμήν των 21ων γενεθλίων της Reese Witherspoon.

Σύμφωνα με πληροφορίες πέρασαν όλη τη νύχτα μιλώντας μεταξύ τους και ήταν η Reese που έκανε την πρώτη κίνηση. «Δεν ξέρω τι με έπιασε, ίσως τα ποτά που ήπια αλλά του είπα, «νομίζω ότι είσαι το δώρο γενεθλίων μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εντάξει, η καλύτερη ατάκα όλων των εποχών. Ξεκίνησαν να βγαίνουν, πρωταγωνίστησαν ως ζευγάρι στην οθόνη στο Cruel Intentions και παντρεύτηκαν το 1999 ενώ η Reese ήταν έξι μηνών έγκυος στην κόρη τους Ava.

Η Reese υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2006. Δεν κρατούν για πάντα τα ωραία πράγματα.  Όταν κυκλοφόρησε η είδηση του χωρισμού τους το 2006, ο Phillippe κατηγορήθηκε ότι απάτησε την Witherspoon με την ηθοποιό του Stop-Loss, Abbie Cornish.

«Δεν είμαι τέλειος άνθρωπος, αλλά δεν είμαι ένοχος για πολλά πράγματα για τα οποία με έχουν κατηγορήσει. Προτεραιότητά μου είναι και ήταν πάντα η υγεία και η ασφάλεια της οικογένειάς μου», είπε σε μια δήλωση τον Νοέμβριο του 2006.

Oι δυο τους μοιράζονται μαζί δύο παιδιά - την 23χρονη Ava και τον 19χρονο Dikon- και οι δύο είναι αρκετά μεγάλοι ώστε να μην χρειάζονται πλέον γονική έγκριση για σχεδόν τίποτα. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο για τον Ryan και τη Reese να μιλήσουν αυτές τις μέρες, κάτι που θα μπορούσε να είναι μέρος του λόγου που η Reese αποφάσισε να διακόψει τους δεσμούς της με τον πρώην της και να κοιτάξει το μέλλον. Καλό για εκείνη που θέτει κάποια όρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 90 / position2: 461
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb