ENTERTAINMENT

Σε αυτή τη πασίγνωστη ταινία, οι πρωταγωνιστές χώρισαν τους συντρόφους τους για να` ναι μαζί

Της έκανε πρόταση γάμου λίγο μετά την έναρξη της σχέσης τους
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΦΕΒ 06, 2023
Σε αυτή τη πασίγνωστη ταινία, οι πρωταγωνιστές χώρισαν τους συντρόφους τους για να` ναι μαζί

Η ηθοποιός Melanie Griffith και ο συμπρωταγωνιστής της Antonio Banderas γνωρίστηκαν ενώ έπαιζαν στην ταινία Two Much και αυτό ήταν αρκετό για να ανάψουν πυροτεχνήματα έρωτα και πάθους - όλα τα άλλα είναι ιστορία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Και οι δυο, τόσο η Griffith όσο και ο Banderas χώρισαν με τους συζύγους τους και τα έφτιαξαν το 1996. Μέχρι τότε, ο Antonio είχε ήδη καταφέρει να εμφανιστεί σε μεγάλες παραγωγές του Χόλιγουντ δίπλα σε ηθοποιούς όπως ο Tom Hanks, η Meryl Streep και ο Brad Pitt. 

Eκείνος χώρισε με την πρώην σύζυγό του, Ana Leza ενώ η Melanie Griffith χώρισε από τον δεύτερο σύζυγό της, Don Johnson. Ο Antonio Banderas έκανε πρόταση γάμου λίγο μετά την έναρξη της σχέσης τους σε μια παραλία της Βόρειας Καρολίνα. Οι δυο τους έμειναν μαζί για σχεδόν 20 χρόνια προτού χωρίσουν το 2015, ωστόσο εξακολουθούν να έχουν καλές σχέσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MELANIE (@melaniegriffith)

Η υπόθεση της ιστορίας Two Much; Για να μπορέσει να φλερτάρει την αδελφή της αρραβωνιαστικιάς του, ο Αrt επινοεί την ύπαρξη ενός δίδυμου αδελφού, που υποτίθεται ότι είναι ένας μποέμ ζωγράφος. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 266 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb