ENTERTAINMENT

Όταν η Lindsay Lohan τα έφτιαξε με τη Samantha Ronson, τα media δεν τις άφησαν ήσυχες ούτε λεπτό

Ήταν πρωτοσέλιδο για καιρό
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΑΝ 25, 2023
Όταν η Lindsay Lohan τα έφτιαξε με τη Samantha Ronson, τα media δεν τις άφησαν ήσυχες ούτε λεπτό

Όταν η Lindsay Lohan και η Βρετανίδα DJ Samantha Ronson έκαναν για πρώτη φορά γνστή τη σχέση τους το 2008, ήταν μεγάλη είδηση. Αλλά πολύ μεγάλη. Είχε βουήξει ο τόπος! Δεν μπορούμε να πούμε πόσο μελάνι χύθηκε στα περιοδικά τότε και πόσες αράδες γράφτηκαν στα σάιτ. Ήταν από τα πρώτα queer «It Couples» στο Χόλιγουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δυο τους πάντως έκαναν dating σε μια εποχή που ήταν ακόμα σπάνιο να δεις σχέση ομοφύλων στο Χόλιγουντ και αυτό είναι θαρραλέο αν σκεφτεί κανείς πόση κριτική δέχονταν. 

«Ήμουν αρκετά τολμηρή να πω, "Ναι, μου αρέσει ένα κορίτσι. Και;"» θυμήθηκε η Lindsay το 2012, προσθέτοντας ότι η Samantha δέχτηκε επίθεση κάθε μέρα από τα μέσα για το ειδύλλιό τους. Η ίδια επανέλαβε ένα παρόμοιο συναίσθημα λίγα χρόνια αργότερα, λέγοντας στο E! Ειδήσεις ότι ένιωθε συχνά ότι την κρίνουν επειδή έβγαινε με ένα κορίτσι. «Μεταξύ άλλων,η Samantha ήταν η καλύτερή μου φίλη».

Δυστυχώς, ήταν μόνο ένα ειδύλλιο 12 μηνών που οδήγησε τη Lohan να περνά από βαθιά «ερωτευμένη» σε μια σχέση «πολύ τοξική για να επιβιώσει». Το ζευγάρι έγινε πρωτοσέλιδο χάρη στα ξεσαλώματα που έκαναν στα πάρτι, καθώς η σχέση γρήγορα ξέφυγε από τον έλεγχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο χωρισμός ήταν κακός πάντως. Σύμφωνα με μια πηγή στο People, η Samantha «άλλαξε τις κλειδαριές στο σπίτι της» και «απαγόρευσε» στη Lindsay να παρευρεθεί σε μια εκδήλωση για τον εορτασμό της επωνυμίας μόδας της αδερφής της Charlotte Ronson αμέσως μετά τον χωρισμό. «Η οικογένεια της την έκανε να ορκιστεί ότι πραγματικά τελείωσε», είπε στο παρελθόν ένας φίλος και των δύο. «Της έδωσαν όλη την υποστήριξη που μπορούσαν για να την κρατήσουν μακριά από τη Lindsay».

Η Lindsay φέρεται να σοκαρίστηκε από τον χωρισμό, ο οποίος είπε ότι «ήρθε από το πουθενά». Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο The Ellen DeGeneres Show, η Lindsay αποκάλυψε: «Δεν είχα ιδέα τι συνέβαινε. Απλώς δεν την είχα δει σε μια εβδομάδα. Εξαφανίστηκε». Η Lohan δεν επιβεβαίωσε τι ακριβώς οδήγησε στον χωρισμό, αλλά διαβεβαίωσε τους θαυμαστές ότι η απιστία δεν ήταν ο λόγος.

Όταν ρωτήθηκε το 2018 εάν θεωρεί τον εαυτό της bi, μετά από χρόνια πάντως η Lohan απάντησε: «Όχι. Μου αρέσουν οι άντρες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 174 / position2: 828
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb