LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η νέα τάση των Χριστουγέννων: Γιατρός προειδοποιεί να μην αυτοϊκανοποιείται ο κόσμος με στολίδια

Μπορεί να αποδειχθεί πολύ επικίνδυνο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/12/2022 | 00:26

Η νέα τάση των Χριστουγέννων: Γιατρός προειδοποιεί να μην αυτοϊκανοποιείται ο κόσμος με στολίδια
Photo by Victoria Akvarel

Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια γιατρός από το Ηνωμένο Βασίλειο, προσπαθεί να προειδοποιήσει για το πόσο επικίνδυνος είναι ο αuνανισμός με χριστουγεννιάτικα στολίδια, κάτι που απ’ ότι φαίνεται αποτελεί μια νέα αυξανόμενη τάση.

«Δεν πρέπει να αuνανίζεστε με χριστουγεννιάτικα στολίδια», ανέφερε η Δρ. Sarah Welsh, γυναικολόγος, στο NeedToKnow.Online. Και δεν έμεινε εκεί, καθώς άρχισε να περιγράφει διάφορα περιστατικά με ανθρώπους να φτάνουν μέχρι το νοσοκομείο επειδή χρησιμοποίησαν ως σeξουαλικό βοήθημα, ένα γυάλινο χριστουγεννιάτικο στολίδι ή ένα ζαχαρωτό.

Η Welsh λοιπόν προειδοποίησε τον κόσμο να αφήσει το ξωτικό του στο ράφι για τα Χριστούγεννα. «Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια μπορεί να έχουν αιχμηρές όψεις ή κομμάτια που μπορεί να σπάσουν κατά τη διάρκεια του αuνανισμού, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν πόνο, κίνδυνο τραύματος και είναι γενικά ακατάλληλα για τον κόλπο σας» είπε χαρακτηριστικά.

Τα χριστουγεννιάτικα γλυκά όπως λέει επίσης είναι επικίνδυνα «λόγω θεμάτων υγιεινής, της ανησυχίας για το σπάσιμο των κομματιών ή της περιεκτικότητας σε ζάχαρη σε αντικείμενα όπως τα ζαχαρωτά». Και η γυναικολόγος συμπλήρωσε επίσης ότι «Οτιδήποτε περιέχει ζάχαρη, όπως τα χριστουγεννιάτικα γλυκά, θα πρέπει επίσης να μείνει μακριά από τον κόλπο, καθώς αυτό διαταράσσει το ευαίσθητο οικοσύστημα του μικροβιώματος του κόλπου και μπορεί να σας προδιαθέσει σε λοιμώξεις».

Θα έμοιαζε δεδομένο να αποφεύγει κανείς να ευχαριστεί τον εαυτό του με αυτά τα ιδιαίτερα σeξουαλικά παιχνίδια, αλλά είναι κάτι πιο συνηθισμένο από ότι θα πίστευε κάποιος. Μελέτη του 2013, έδειξε ότι οι άνθρωποι βάζουν μέσα τους διάφορα μπιχλιμπίδια από γυαλί, ενώ φτάνουν μέχρι κομμάτια γαλοπούλας.

Μια ομάδα παραϊατρικών στο Facebook μάλιστα ανέφερε περιπτώσεις ανθρώπων που φτιάχνουν αυτοσχέδια βοηθήματα με ζαχαροκάλαμο και διακοσμητικά δέντρων, συνοδεύοντάς από φωτογραφίες από ακτίνες Χ. «Αυτές οι ακτινογραφίες δείχνουν ένα ζαχαροκάλαμο και ένα στολίδι για χριστουγεννιάτικο δέντρο κολλημένο στο ορθό», έγραφε η λεζάντα. «Ξέρετε, για τις διακοπές».

Όπως αναφέρουν για στοιχεία του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικής Επιτήρησης Τραυματισμών του Ηνωμένου Βασιλείου, σε άτομα ηλικίας από 25 έως 64 ετών υπήρξαν 13.213 περιπτώσεις τραυματισμών από «διακοσμητικά αντικείμενα» στο σώμα τους μόνο το 2021.

Ειδικοί αποδίδουν τη χρήση των εορταστικών αντικειμένων στον αυτοερωτισμό τον οποίο η Merriam-Webster ορίζει ως τη «σeξουαλική ικανοποίηση που αποκτάται αποκλειστικά μέσω της διέγερσης του ίδιου του σώματός του». Πάντως δεν είναι μόνο τα στολίδια που βρίσκονται σε διάφορα μέρη του σώματος. Το φθινόπωρο που πέρασε κάποιος έβαλε έξι φασόλια στην ουρήθρα του. Την ίδια εποχή, 27χρονος άνδρας από την Ινδία, πήγε στο νοσοκομείο, ενώ είχα σπρώξει ένα αποσμητικό στον πισινό του, το οποίο παρέμεινε τρεις εβδομάδες μέσα του πριν αφαιρεθεί. Η Welsh συνοψίζει τις σκέψεις της σχετικά με την πρακτική ως εξής: «Υπάρχουν πολλά κατάλληλα και πιστοποιημένα σeξουαλικά παιχνίδια στην αγορά διαθέσιμα που θα κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το 90s ζευγάρι που ήταν μαζί 7 χρόνια και η σχέση τους έληξε άδοξα λόγω ενός εθισμού

Προσφορές 19.04.2024
Ήταν και οι δυο στα πιο όμορφα χρόνια τους, η καριέρα τους άνθιζε

Celebrities που γύρισαν την πλάτη τους στη δόξα και τώρα κάνουν κανονικές δουλειές

Προσφορές 19.04.2024
Εξαφανίστηκαν από τα φώτα της δημοσιότητας

Κώστας Φραγκολιάς: Η οργισμένη ανάρτηση για τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα

Tabloid Χτες
Η ανάρτηση που έκανε ο συνεργάτης του Δημήτρη Παπανώτα

Μιχάλης Ρακιντζής: Πετούσα ελικόπτερο χωρίς δίπλωμα – Το έχω παρκάρει μέχρι και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

Tabloid Χτες
«Τα είχες όλα μπροστά σου. Δεν είναι αεροπλάνο, που πηγαίνεις στα 10.000 πόδια»

`Εξαλλοι οι Ιταλοί με τα λεγόμενα ιστορικού φαγητού για την πίτσα

Food Χτες
Το βιβλίο του «La Cucina Italiana Non Esiste – Η ιταλική κουζίνα δεν υπάρχει» προκάλεσε σάλο

Δημήτρης Παπανώτας, από τις εκπομπές lifestyle ως το ΣΥΡΙΖΑ

Άνθρωποι Χτες
Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ μένει τελικά ο Δημήτρης Παπανώτας

Η αγγελία για σπίτι στη Βούλα που έγινε viral

Παράξενα Χτες
Υπάρχουν και αυτοί οι ιδιοκτήτες!

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Με ποια μοιάζω;»

Tabloid Χτες
Δείτε την ανάρτηση που έκανε το μοντέλο

Σίντνεϊ Σουίνι: «Είναι άσχημη και δεν ξέρει να παίξει», είπε γνωστή παραγωγός ‑ Η απάντηση της ηθοποιού

Tabloid Χτες
Εκπρόσωπος της 26χρονης αντεπιτέθηκε στα αρνητικά σχόλια της Κάρολ Μπάουμ

«Λύγισε» η Κατερίνα Στανίση: Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου, δεν μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα

Ελληνική τηλεόραση Χτες
«Όσο δυναμική και να είσαι, δεν παύει να είσαι γυναίκα»