ENTERTAINMENT

Ιωάννα Τούνη ‑ Δημήτρης Αλεξάνδρου: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Η Ιωάννα Τούνη έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μία σειρά από stories.
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΔΕΚ 09, 2022
Ιωάννα Τούνη ‑ Δημήτρης Αλεξάνδρου: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ζουν μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής τους, αφού σε λίγο καιρό θα υποδεχτούν στον κόσμο τον γιο τους. Μάλιστα, φρόντισαν λίγο πριν γίνουν γονείς, να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης, προκειμένου το μωρό να μπορεί να αναγνωριστεί από τον πατέρα, χωρίς να γίνει ακόμα ο γάμος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχω μια ανακοίνωση να κάνω. Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης μόλις γεννηθεί με το καλό! Κι επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο. Για όσες με ρωτάτε... δεν θα ήθελα πολιτικό γάμο, ούτε βεβιασμένα θρησκευτικό. Όοοοοταν και αν με το καλό παντρευτώ, θέλω να περάσουμε καλά, να πιούμε, να χορέψουμε. Γενικά να γίνει ο γάμος για εμάς, όχι για το μωρό», έγραψε πάνω στα βίντεο η Ιωάννα Τούνη.

«Μέχρι τώρα έτρεχα. Έχω στα χέρια μου το σύμφωνο συμβίωσης. Το κάναμε, ώστε όταν γεννηθεί ο μπέμπης με το καλό να μπορεί να πάρει κατευθείαν το όνομα του Δημήτρη, γιατί δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα», ανέφερε στη συνέχεια.

«Να ξέρετε, το κάναμε, γιατί δεν θα ήθελα να παντρευτώ έτσι βεβιασμένα. Το έχω στο μυαλό μου ότι αν παντρευτώ, θέλω να βάλω τη νυφικάρα μου την τέλεια, να έχω το κορμί το σούπερ, να χορέψω, να πιω, να διασκεδάσω ελεύθερα, γιατί τώρα δεν μπορώ με την εγκυμοσύνη, ζορίζομαι. Πρακτικά, νομίζω ότι βάση νόμου είμαι και παντρεμένη πλέον», συμπλήρωσε κλείνοντας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 548 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb