CELEBS

Οι φαν της Madonna ανησυχούν ‑ Πόσταρε φωτό της με δαντελένιο full face και μαστίγιο

Σάλο προκαλεί τον τελευταίο καιρό στους φαν της η σταρ με τις δημοσιεύσεις της
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΔΕΚ 09, 2022
Οι φαν της Madonna ανησυχούν ‑ Πόσταρε φωτό της με δαντελένιο full face και μαστίγιο

Μετά τη γυμνή φωτογραφία, η βασίλισσα της ποπ, σε πρόσφατη ανάρτησή της στα social media, δημοσίευσε μια σειρά από πικάντικα στιγμιότυπα, αλλά οι θαυμαστές της δεν έδειξαν να εντυπωσιάζονται εξίσου το ίδιο με εκείνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 64χρονη σταρ, σε στόρυ που ανάρτησε στο Instagram, έμοιαζε σχεδόν αγνώριστη.

Φωτογραφία από Instagram/MADONNA

Το κλιπ ξεκίνησε με τη Madonna να φοράει λεπτά μαύρα γυαλιά ηλίου με τα κόκκινα μαλλιά της λυτά, και στη συνέχεια η ποπ σταρ «μεταμορφώνεται«, καθώς φοράει μια μαύρη δαντελένια κουκούλα, κρατάει ένα μαστίγιο στο χέρι και «κοσμείται» από διαμαντένια αξεσουάρ και μαύρα γάντια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το «Only You» του Έλβις Πρίσλει ακούγεται ως soundtrack του βίντεο, ενώ στη συνέχεια η Madonna δημοσίευσε περισσότερα στιγμιότυπα στο Story της.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Σε ένα από αυτά, έγραψε στη λεζάντα «baby wants to ride», καθώς συνέχιζε να δαγκώνει το μαστίγιο.

 Φωτογραφία από Instagram/MADONNA


Στη συνέχεια πόζαρε στο κρεβάτι προσποιούμενη ότι κοιμάται, γράφοντας: «Now I lay me down to sleep» (=τώρα ξαπλώνω να κοιμηθώ), πριν επιδείξει την ευλυγισία της, καθώς τέντωσε το πόδι της ψηλά στον αέρα, γράφοντας: «Προσεύχομαι στον Κύριο».

Φωτογραφία από Instagram/MADONNA

Το τελευταίο της upload την έδειχνε να φοράει ακόμα τη μάσκα στο κρεβάτι και να είναι χαμογελαστή, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης: «Για να κρατήσω την ψυχή μου».

Φωτογραφία από Instagram/MADONNA

Η... ανησυχία των θαυμαστών της Μαντόνα

Στην αρχική ανάρτηση, το σύντομο βίντεο που δημοσίευσε, οι θαυμαστές έσπευσαν να μοιραστούν την ανησυχία τους για τη συνεχή επίδειξη της σταρ στα social media και τις παράξενες επιλογές ρούχων.

Ένας χρήστης έγραψε: «Έχεις βαρεθεί τόσο πολύ τη ζωή σου που αυτό είναι το μόνο πράγμα που κάνεις και στο οποίο εστιάζεις; Τι θα έλεγες να ψήσεις μερικά χριστουγεννιάτικα μπισκότα, να φορέσεις ένα ωραίο πουλόβερ και ένα τζιν και να δεις το "It's a Wonderful Life," με τα παιδιά σου. Αν δεν έχετε βαρεθεί αυτή τη μαλακία, ξέρω ότι έχει γίνει βαρετή για μένα».

Ένας άλλος της έγραψε: «Τι κάνεις;!!! Είσαι μια καταπληκτική τραγουδίστρια και δεν χρειάζεται να κάνεις όλα αυτά! Σε κάνει να φαίνεσαι γριά και απελπισμένη για προσοχή…. παρακαλώ σταμάτα! Καταστρέφεις την ομορφιά σου!!!».

Και ένας τρίτος προσέφερε στη σταρ κάποιες συμβουλές, γράφοντας, «δεν ξέρω τι να κάνω: "Ακούστε τους θαυμαστές σας - να είστε ο εαυτός σας όχι αυτό"», ενώ μία χρήστης έγραψε: «Έλεος. Η Madonna ήταν όμορφη, μετά από αυτές τις διαδικασίες είναι πολύ παράξενη».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
12 / position1: 82 / position2: 545
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb