ENTERTAINMENT

Balenciaga: Η χειρότερη καμπάνια της χρονιάς ‑ Η ιστορία από την αρχή και πού είμαστε σήμερα

Το τεράστιο φιάσκο συνεχίζεται με μηνύσεις - Πώς η Kim Kardashian βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΔΕΚ 05, 2022
Balenciaga: Η χειρότερη καμπάνια της χρονιάς ‑ Η ιστορία από την αρχή και πού είμαστε σήμερα

Η Balenciaga δήλωσε την Παρασκευή ότι παραιτείται από την αγωγή 25 εκατομμυρίων δολαρίων κατά των παραγωγών της πρόσφατης διαφημιστικής καμπάνιας της που έδειχνε παιδιά με Bδsm αξεσουάρ.

Ο οίκος μόδας κατέθεσε μήνυση μια εβδομάδα νωρίτερα κατά της εταιρείας παραγωγής και σκηνογράφου για την άνοιξη του 2023.

Δες περισσότερα αναλυτικά, εδώ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΗ διαφήμιση της Balenciaga που προκάλεσε σοκ: Παιδάκια κρατούν ακατάλληλα αξεσουάρ ΝΟE 24, 2022

Η Balenciaga μήνυσε την εταιρεία παραγωγής North Six και τον σκηνογράφο Nicholas Des Jardins, αρνήθηκε πως γνώριζε (!) το περιεχόμενο της καμπάνιας ενώ υπήρξε επίσης μια τρελή κατακραυγή από επαγγελματίες της μόδας 

Δεν ήταν μόνο τα αρκουδάκια τα οποία κρατούσαν ανήλικα παιδιά στα χέρια τους, αλλά επίσης στη φωτογράφιση της σεζόν για την άνοιξη του '23, παρατηρείται ότι πάνω στο γραφείο μιας εικόνας βρίσκεται ενός δικαστικού εγγράφου για μια υπόθεση του 2008 που είχε φτάσει στο ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ και αφορούσε παιδική κακοποίηση. Η εικόνα αυτή, προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη οργή στους πολίτες.

Οι διάσημοι, συμπεριλαμβανομένης της Kim Kardashian, επέπληξαν επίσης δημόσια τη φίρμα για την κακή κρίση της και την έλλειψη επίβλεψης της διαφήμισής της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ#CancelBalenciaga: Κύμα οργής σε TikTok και Twitter για τον οίκο μόδας ΝΟE 30, 2022

Την Παρασκευή, η Balenciaga δήλωσε ότι παύει τη δίκη, σύμφωνα με δήλωση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του CEO της.  

Ο Γεωργιανός σχεδιαστής Demna σε πρόσφατη δήλωση του είχε απολογηθεί λέγοντας τα εξής: «Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη για τη λανθασμένη καλλιτεχνική επιλογή του κόνσεπτ για την καμπάνια με τα παιδιά και αναλαμβάνω την ευθύνη. Ήταν ακατάλληλο τα παιδιά να προωθούν αντικείμενα που δεν είχαν καμία σχέση με αυτά». 

Προϊόντα και αξεσουάρ του πολυτελούς οίκου μόδας Balenciaga που οι ίδιοι έχουν χρυσοπληρώσει από την τσέπη τους καταλήγουν στην πυρά!   To #cancelBalenciaga έχει πάρει φωτιά και συνεχίζει να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των trends. Μόνο στο TikTok έχει πάνω από 33 εκατομμύρια προβολές, με το Twitter να ακολουθεί!

@kermitnotkaren I don’t accept your aplogy Balenciaga. This is my opinion. Do your research and have your own opinion. #cancelbalenciaga #fyp ♬ original sound - kermitnotkaren

Όλο αυτό όμως έσκασε στο πρόσωπο της Kim Kardashian αφού κυκλοφόρησαν στο Τik Tok φωτογραφίες της North, της κόρης της Kim στο Παρίσι που κυκλοφορούσε με ένα bδsm αξεσουάρ στο κεφάλι. Κάτι εντελώς ακατάλληλο για παιδί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 70 εβδομάδες
Η διαφήμιση της Balenciaga που προκάλεσε σοκ: Παιδάκια κρατούν ακατάλληλα αξεσουάρ
«Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για οποιαδήποτε προσβολή μπορεί να προκάλεσε η καμπάνια»
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 125 / position2: 1379
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb