ENTERTAINMENT

Νέλλη Γκίνη: Έλεγα στον πατέρα μου: «Έχω κάνει κάτι που θα σε κάνει να ντρέπεσαι;»

Καλεσμένη στην εκπομπή Studio 4 της ΕΡΤ βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός

Δημοσίευση ΔΕΚ 01, 2022
Νέλλη Γκίνη: Έλεγα στον πατέρα μου: «Έχω κάνει κάτι που θα σε κάνει να ντρέπεσαι;»

«Εγώ πρόλαβα τις ταινιούλες, το «Τι 30, τι 40, τι 50», όπου έπαιζα τη Δόμνα και που ξαφνικά όλοι σήμερα μιλάνε για τη Δόμνα. Εγώ ένα ρολάκι ήμουν. Ήμουν επίσης στον «Φαφλατά», που έλεγα και το ομώνυμο τραγούδι και στο «Ο άνθρωπος που γύρισε απ’ τη ζέστη». Αυτά τα τρία τα έκανα μαζί» δηλώνει η Νέλλη Γκίνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καλεσμένη στην εκπομπή Studio 4 της ΕΡΤ βρέθηκε η Νέλλη Γκίνη. Η γνωστή ηθοποιός κάθισε στον καναπέ και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου που η ίδια πρόλαβε, ενώ αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ταινία «Όργια σε τιμή ευκαιρίας».

«Κάπου εκεί στο 1974 γυρίζουμε μία αστυνομική ταινία, «Ο κυνηγημένος» λεγόταν, με τον Γιάννη Βόγλη, τον Δημήτρη Μπισλάνη, πολύ σπουδαίους ηθοποιούς. Αφού γυρίσαμε την ταινία στα Μελίσσια, στο στούντιο Άλφα, ένα απόγευμα με φωνάζει ο πατέρας μου έξαλλος και μου λέει: Τι ρεζιλίκια είναι αυτά; Με ντρόπιασες! Τι θα πω στη μητέρα σου; Εσύ που μου υποσχέθηκες ότι θα είσαι άψογη!» εξομολογείται η ηθοποιός.

«Του λέω: πατέρα, τι συμβαίνει; Βλέπω τον τίτλο της ταινίας: Όργιa σε τιμή ευκαιρίας. Με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Βόγλη… και παθαίνω πλάκα. Εγώ ήξερα ότι δεν είχα κάνει τίποτα για να ντρέπομαι. Και του λέω: θα πάμε μαζί σε μεσημεριανή προβολή να δεις… έχω κάνει κάτι που θα σε κάνει να ντρέπεσαι;» περιγράφει η Νέλλη Γκίνη

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 298 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb