CELEBS

Την αναγνωρίζεις; Eίναι κόρη πασίγνωστου ηθοποιού και ακτιβίστρια μόλις στα 11 της χρόνια

Ξύρισε το κεφάλι της όταν ήταν 10 για καλό σκοπό!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Την αναγνωρίζεις; Eίναι κόρη πασίγνωστου ηθοποιού και ακτιβίστρια μόλις στα 11 της χρόνια

Η κόρη του David Schwimmer, του λατρεμένου Ross Geller από τα Φιλαράκια, είναι 11 ετών και μία κούκλα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο David έχει μία κόρη, την Cleo Buckman Schwimmer με την πρώην σύζυγό του Zoe Buckman. Το παιδί-αστέρι γεννήθηκε στις 8 Μαΐου 2011, στη Νέα Υόρκη. Ενώ ο πατέρας της Cleo είναι αναμφίβολα διάσημος, η μητέρα της ζει αρκετά ιδιωτική ζωή. Ωστόσο, είναι μια καταξιωμένη επαγγελματίας στον κλάδο της. Η Zoe είναι ανιψιά του Άγγλου συγγραφέα Peter Buckman και μια ταλαντούχα εικαστικός, φωτογράφος και συγγραφέας. Μερικές φορές εργάζεται ως καθηγήτρια υποκριτικής και θεατρική συγγραφέας.

Μετά από περίπου επτά χρόνια γάμου, η Zoe και ο David αποφάσισαν να τα χαλάσουν και ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μέσω μιας δήλωσης το 2017. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μυστική τελετή τον Ιούνιο του 2010, τέσσερα χρόνια αφότου διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά σε ένα κλαμπ το 2006.

Παρόλο που δεν είναι πια μαζί, έχουν φιλική σχέση και είναι εξαιρετικοί γονείς για την Κλέο. Τον Ιούνιο του 2020, παρακολούθησαν μια διαμαρτυρία του Black Lives Matter στη Νέα Υόρκη για να εμφυσήσουν την κοινωνική τους υποστήριξη στο 10χρονο τότε παιδί τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ηλικία μόλις 11 ετών, η Cleo έχει αρνηθεί ήδη τα πρότυπα ομορφιάς της κοινωνίας και αγκαλιάζει τον πραγματικό της εαυτό. Τον Ιούνιο του 2020, η Cleo έσπασε το διαδίκτυο όταν αποφάσισε να απαλλαγεί από τις μακριές λαχταριστές καφέ τούφες της ξυρίζοντας το κεφάλι της.

Στις φωτογραφίες του Instagram που κοινοποιήθηκαν στη σελίδα της Zoe, η Cleo χαμογελούσε πλατιά καθώς η μητέρα της χρησιμοποιούσε ηλεκτρική ξυριστική μηχανή για να κόψει τα μαλλιά της. Στη λεζάντα, η Ζωή επαίνεσε την κόρη της για την πρόκληση κανόνων και προτύπων σε τόσο νεαρή ηλικία.

Επιπλέον, η Cleo είναι από τα 5 της χρόνια vegetarian, από δική της επιλογή και απόφαση. Ο David θυμήθηκε ότι όταν η Cleo παρακολούθησε μια εκδήλωση για τα δικαιώματα των ζώων με τη μητέρα της, επέστρεψε σπίτι και έκοψε αμέσως το κρέας από τη διατροφή της.

View this post on Instagram

A post shared by Zoë Buckman (@zoebuckman)

View this post on Instagram

A post shared by Zoë Buckman (@zoebuckman)

View this post on Instagram

A post shared by Zoë Buckman (@zoebuckman)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 485 / position2: 1032
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb