ΟΜΟΡΦΙΑ

Οι TikTokers ορκίζονται ότι με αυτό το κόλπο θα σου ζητήσουν ραντεβού σίγουρα

Επιβεβαιώνεις ή διαψεύδεις;
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Δημοσίευση ΝΟE 14, 2022
Οι TikTokers ορκίζονται ότι με αυτό το κόλπο θα σου ζητήσουν ραντεβού σίγουρα
Photo by Laura Chouette on Unsplash

Αυτό το trend στο Tik Tok έχει γίνει viral!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Θεωρία των Κόκκινων Νυχιών ήταν ένα δημοφιλές θέμα συζήτησης στο TikTok με πολλούς ανθρώπους να προσπαθούν να μάθουν περισσότερα για την πραγματικότητα της θεωρίας, εξηγώντας το νόημά της στο TikTok, τη γνωστή πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η οποία έχει αναδειχθεί σε ένα δημοφιλές μέρος για άτομα από όλο τον κόσμο για να συζητήσουν διάφορα θέματα, όπως μόδα, γυμναστική, κωμωδία και πολλά άλλα.

Ωστόσο, τα ραντεβού και οι σχέσεις είναι ένα θέμα που συνεχίζει να προκαλεί συζήτηση στην εφαρμογή. Σε σύντομα βίντεο κλιπ που μπορεί να λάβουν εκατομμύρια προβολές και likes, στους ανθρώπους αρέσει να μοιράζονται τα πιο παράξενα πρώτα ραντεβού τους, καθώς και συμβουλές για ραντεβού και άλλα πράγματα. Η περίεργη «θεωρία των κόκκινων νυχιών» ευθύνεται για αυτό, καθώς έχει γίνει ένα από τα πιο μοντέρνα θέματα στο TikTok και έχει κερδίσει μεγάλη προσοχή. Ωστόσο, οι απόψεις των τηλεθεατών σχετικά με την έννοια της, έχουν αντικρουστεί και επί του παρόντος πολλοί άνθρωποι συζητούν γι 'αυτό.

Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν επίσης να μάθουν περισσότερα για αυτό. Ας εξηγήσουμε λοιπόν τι παίζει: Τι είναι το Red Nail Theory στο TikTok; Η θεωρία του κόκκινου νυχιού στο TikTok δημιουργήθηκε από τον @GirlBossTown, ο οποίος νωρίτερα φέτος ενημέρωσε την κοινότητα του TikTok ότι τα αρσενικά έλκονται περισσότερο από τα κόκκινα νύχια από οποιοδήποτε άλλο χρώμα βερνικιού νυχιών.

Είπε, "Πάντα πίστευα ότι τα κόκκινα νύχια ήταν σαν το χρώμα των νυχιών της γιαγιάς. Και μετά με χτύπησε. Στη δεκαετία του '90, όταν μεγαλώναμε, οι γυναίκες είχαν πολύ κόκκινα νύχια, ειδικά, όπως οι μαμάδες μας — και περίεργα πιστεύω ότι οι άντρες έλκονται από τα κόκκινα νύχια επειδή τους θυμίζει τις μαμάδες τους όταν μεγάλωναν, που προσέχουν από αυτούς. Με εκατοντάδες γυναίκες να αναφέρουν ότι τα κόκκινα νύχια τους τις βοήθησαν να πετύχουν περισσότερα ραντεβού από όσα είχαν ποτέ, το βίντεο #rednailtheory αυτή την εβδομάδα έλαβε 58,1 εκατομμύρια προβολές.

Λειτουργεί στην πραγματικότητα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η θεωρία του κόκκινου νυχιού υποστηρίζεται από την επιστήμη, σε αντίθεση με πολλές τάσεις του TikTok. Σε μια ψυχολογική μελέτη του 2008, ανακαλύφθηκε ότι το κόκκινο χρώμα αυξάνει την έλξη των ανδρών για τις γυναίκες.

Είναι λογικό ότι η θεωρία έχει διχάσει τις απόψεις για την εφαρμογή. Μερικοί άνθρωποι έχουν δημοσιεύσει βίντεο ισχυριζόμενοι ότι έλαβαν περισσότερα κολακευτικά σχόλια από ότι συνήθως, όταν φορούσαν κόκκινα νύχια, και ορισμένοι σχολιαστές δήλωσαν μάλιστα ότι σκόπευαν να δοκιμάσουν κόκκινο βερνίκι νυχιών στο μέλλον.

Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με κόκκινα νύχια, τα βίντεο σχετικά με τη θεωρία συνεχίζουν να λαμβάνουν εκατοντάδες χιλιάδες likes και προβολές σε όλη την εφαρμογή, με τους σχολιαστές να παραμένουν διχασμένοι σχετικά με την αληθοφάνεια της θεωρίας.

Εσύ θα είσαι η επόμενη που θα βάψει τα νύχια της κόκκινα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
6 / position1: 1315 / position2: 2669
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb