LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

GNTM: Τα μοντέλα μοιράζονται ένα… μπικίνι

Τι θα δούμε απόψε στο διαγωνισμό μόδας

Δημοσίευση 1/11/2022 | 17:19

GNTM: Τα μοντέλα μοιράζονται ένα… μπικίνι

Η επόμενη μέρα στο σπίτι του GNTM 5 βρίσκει τα μοντέλα στην κουζίνα, με την Κότυ να «κακομαθαίνει» τις φίλες της φτιάχνοντας κρέπες ενώ οι νέες υποψήφιες προκαλούν απογοήτευση, με τις ίδιες να παραπονιούνται για περίεργες συμπεριφορές off camera.

Η άφιξη της model instructor Mary Vitinaros και του coach Χρήστου Μπίρμπα απόψε στο GNTM του Star Channel στις 21:00 αλλάζει τη διάθεση των κοριτσιών, καθώς εγκαινιάζουν μία νέα κατηγορία στο σπίτι: τα GNTM news! Η Δέσποινα προσφέρεται να κάνει την αρχή και καλείται μέσα σε ένα λεπτό, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, να αφηγηθεί τα νέα της εβδομάδας, ό,τι δηλαδή συμβαίνει μέσα στο σπίτι, που δεν βλέπουν οι τηλεθεατές. Το ίδιο θα κάνουν και τα υπόλοιπα μοντέλα κάθε εβδομάδα. Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο και ο ρόλος της newscaster ιντριγκάρει τις διαγωνιζόμενες.

Αμέσως μετά ξυπνούν μνήμες από τις οντισιόν, καθώς η Mary Vitinaros φέρνει μαζί της την influencer, instagram expert και hostess του GNTM 5, Έλενα Γαλύφα, που έρχεται για ένα mini-masterclass στο ύπαιθρο και με props δύο λεκάνες τουαλέτας! Η Mary Vitinaros, ο Χρήστος Μπίρμπας και η Έλενα Γαλύφα, παροτρύνουν τα κορίτσια να βγουν από το comfort zone τους και να αναπαραστήσουν αυτή την τεράστια τάση των social media, που σκοπό έχει να αναδείξει μικρές, καθημερινές στιγμές χωρίς ντροπή αλλά με θάρρος. Η μία υποψήφια φωτογραφίζει την άλλη σε ένα instagram moment, με την Έλενα Γαλύφα να ενθουσιάζεται από την εφευρετικότητά τους.

Το γράμμα του GNTM 5 μιλάει με γρίφους και τα κορίτσια έχουν πολλά ερωτηματικά, ωστόσο τίποτα δεν θα μπορούσε να προετοιμάσει τα μοντέλα γι᾽ αυτό που θα ακολουθήσει.

Η φωτογράφηση αποχώρησης, όπως ανέφερε το γράμμα, καλεί τα μοντέλα να συνεργαστούν και να μοιραστούν ένα… μπικίνι, να αφήσουν τα σώματά τους να μιλήσουν, να ποζάρουν σε μία πισίνα στον φωτογραφικό φακό του Joey Leo, περνώντας το μήνυμα του body positivity και καταρρίπτοντας τον όρο body shaming, ενώ φωτογραφίζονται για την καμπάνια Dust+Cream Shimmer Body Oil. Τα κορίτσια ανταποκρίνονται πολύ ώριμα στην ιδέα, τα τέσσερα νέα μοντέλα δημιουργούν στις «παλιές» πολλά ερωτηματικά σχετικά με την απόδοσή τους ενώ η Κάτια παίρνει το ρίσκο και το μειονέκτημα, που η ίδια ζήτησε από τη Γιέβα, χωρίς να φαντάζεται, όμως, τις συνέπειες.

Παρούσα στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής η σχεδιάστρια Στεφανία Φραγκίστα, της οποίας τα μαγιό φόρεσαν τα μοντέλα στη φωτογράφιση. Η κριτική στο πλατό γίνεται με αυστηρούς όρους, καθώς τα περιθώρια στενεύουν και τα μοντέλα μαθαίνουν ένα πολύτιμο μάθημα: η συνεργασία, τόσο στο modelling όσο και στη ζωή μπορεί να δημιουργήσει θέματα, καθώς ο ένας μπορεί να βοηθήσει τον άλλον αλλά και να τον τραβήξει κάτω, γκρεμίζοντάς τον. Οι κριτές δυσκολεύονται ιδιαίτερα στην τελική κρίση για την αποχώρηση αλλά στο τέλος παίρνουν μία δίκαιη απόφαση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κιάνου Ριβς: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του

Tabloid 16.04.2024
Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2019.

Η καλλονή διάσημη που έβγαινε ο Tom Cruise το 2005 και δεν την ξεπέρασε ποτέ

Προσφορές 16.04.2024
Πρόσφατα είπε πώς θα ήθελε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

Μια ταινία τους έφερε κοντά και έγιναν ζευγάρι, παρά τη διαφορά των 10 χρόνων

Προσφορές 16.04.2024
Ένας έρωτας που δεν ήξεραν πολλοί

Αργεντινή: Χώρισε με την εντυπωσιακή σύντροφό του Φατίμα Φλόρες ο πρόεδρος Χαβιέρ Μιλέι

Tabloid Χτες
Η Φατίμα Φλόρες είναι διάσημη κωμικός με έφεση στις μιμήσεις και παρουσιάστρια τηλεπαιχνιδιών

Παντελής Καναράκης: «Η Βίκυ Σταυροπούλου με έπεισε να κάνω γυμνισμό, μου είπε βγάλ’ το»

Ελληνική τηλεόραση Χτες
`Της λέω εσύ δεν το βγάζεις; Και μου είπε όχι δεν μπορώ. Και της λέω, μα, ξεβρακώθηκα εγώ`, ανέφερε ο Παντελής Καναράκης

Αννα Κουτσαφτίκη: Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από τη «Μουρμούρα» μετά από 7 χρόνια

Ελληνική τηλεόραση Χτες
Η «Ξένια» επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από τη σειρά

Ο αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ την κοροϊδεύει σε βίντεο

ΝΕΑ Χτες
Φοράει περούκα και παριστάνει πως είναι έγκυος

Συγκινεί η Ξένια Καλογεροπούλου για τον Γιάννη Φέρτη: «Και που χωρίσαμε πάλι αγαπιόμασταν»

Tabloid Χτες
Η κηδεία του ηθοποιού, όπως έγινε γνωστό, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 16 Απριλίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών

Μουσικό Κουτί: Αυλαία για την εκπομπή ‑ Με συγκίνηση αποχαιρέτησαν το κοινό Πορτοκάλογλου και Μόρφη

Media Χτες
Η ανάγκη μου είναι να γυρίσω στον χώρο μου, είπε ο Νίκος Πορτοκάλογλου - Ξέσπασαν σε κλάματα οι μουσικοί της εκπομπής