ENTERTAINMENT

Μετά από αυτή την ταινία, η Sandra Bullock και ο Matthew McConaughey έγιναν κανονικό ζευγάρι

Πώς πήγε η σχέση τους έπειτα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Μετά από αυτή την ταινία, η Sandra Bullock και ο Matthew McConaughey έγιναν κανονικό ζευγάρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πίσω στη δεκαετία του '90, πριν η Sandra Bullock και ο Matthew McConaughey φτάσουν στο απόγειο της φήμης τους, φλόγες του έρωτα άρχισαν να πετούν ανάμεσά τους.

Τα κουτσομπολιά για τους διάσημους δεν ήταν ευρέως διαδεδομένα και οι παπαράτσι δεν ήταν τόσο παρεμβατικοί εκείνη την εποχή, έτσι η Sandra και ο Matthew μπόρεσαν να έχουν κανονική σχέση κάτω από τα ραντάρ όλων.

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας A Time To Kill το 1996 και ένιωσαν αμέσως τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα. Αυτό που είναι αστείο είναι ότι ο Matthew φημολογήθηκε ότι είχε βγει και με άλλη μια ηθοποιό από την ίδια ταινία: την Ashley Judd, η οποία έπαιζε τη γυναίκα του στην οθόνη και ήταν πολύ διάσημη εκείνη την εποχή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είτε έτσι είτε αλλιώς, τόσο η Sandra όσο και ο Matthew ήταν τόσο διακριτικοί σχετικά με τη σχέση τους που κατάφεραν να την κρατήσουν μυστική για περίπου δύο χρόνια. Δεν είναι σαφές γιατί χώρισαν, αλλά θα μπορούσε να υπήρχε πρόβλημα με το πρόγραμμά τους καθώς και οι δύο ήταν επίδοξοι, φιλόδοξοι ηθοποιοί με προτεραιότητα την καριέρα τους. Η σχέση τους μπορεί να είχε τελειώσει μέχρι τη στιγμή που ξεκίνησε η νέα χιλιετία, αλλά η φιλία τους μόλις ξεκινούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 382 / position2: 869
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb