ENTERTAINMENT

Η διάσημη τραγουδίστρια που ερωτεύτηκε παράφορα ο Ryan Reynolds

Τρία μόλις χρόνια πριν γνωρίσει και ερωτευτεί την Blake Lively
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η διάσημη τραγουδίστρια που ερωτεύτηκε παράφορα ο Ryan Reynolds

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Alanis Morissette και ο Ryan Reynolds παραλίγο να παντρευτούν

Φαίνεται ότι ο Ryan Reynolds και η Blake Lively ήταν μαζί για πάντα, αλλά ο σταρ του «Deadpool» παραλίγο να περπατήσει στον διάδρομο με τον εμβληματικό ρόκερ της δεκαετίας του '90, Alanis Morissette, στις αρχές του 21ου αιώνα. Αφού συναντήθηκαν στο πάρτι γενεθλίων της Drew Barrymore το 2002, αρραβωνιάστηκαν δύο χρόνια αργότερα. «Έχουμε τον τέλειο συνδυασμό συμβατότητας και ασυμβατότητας που κάνει τη σχέση πολύ παθιασμένη», είπε η Morissette στο People. "Είναι τέλειο. Νομίζω ότι τσιτώνουμε... ο ένας τον άλλο."

Δυστυχώς, αυτό αποδείχθηκε βραχύβιο. «Ο Reynolds και η Morissette αποφάσισαν αμοιβαία να τερματίσουν τον αρραβώνα τους», ανέφεραν οι PR τους σε κοινή δήλωση το 2007 (μέσω του People).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Παραμένουν στενοί φίλοι και συνεχίζουν να τρέφουν τη μέγιστη αγάπη και θαυμασμό ο ένας για τον άλλον. Ζητούν να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους σχετικά με αυτό το προσωπικό θέμα»

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του 2008 στους Los Angeles Times, η Morissette αποκάλεσε τον χωρισμό τους «το τελικό χτύπημα» μετά από μια σειρά από χωρισμούς.

«Είναι να είχα πάρα πολλούς χωρισμούς ήδη και ενώ ένιωθα εθισμένη στον έρωτα δεν μπορούσα να συνεχίσω να το κάνω αυτό, το σώμα μου δεν το άντεχε» αποκάλυψε.

«Οι χωρισμοί είναι φρικτό πράγμα για σχεδόν όλους όσους γνωρίζω. Για κάποιον που είναι εθισμένος στον έρωτα, είναι εξουθενωτικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 590 / position2: 931
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb