ENTERTAINMENT

Ήταν το πιο καuτό ζευγάρι του 2000, και μάθαμε για το χωρισμό τους από έναν 11χρονο

Eίχαμε ξεχάσει την ιστορία αγάπης τους
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ήταν το πιο καuτό ζευγάρι του 2000, και μάθαμε για το χωρισμό τους από έναν 11χρονο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ίσως το πιο καυτό ζευγάρι της δεκαετίας ήταν ο Edward Norton και η Salma Hayek.

Οι ηθοποιοί συναντήθηκαν το 1999, έβγαιναν για τέσσερα χρόνια και έπαιξαν μαζί στη Frida προτού χωρίσουν το 2003. 

Η Salma Hayek και ο Edward Norton ήταν ένα ζευγάρι high profile όπως λέγεται, που απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας και κυρίως απέφευγε το δράμα. Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 1999, αφού φέρεται να έχει γνωριστεί από τον χειροπράτη τους, σύμφωνα με το Vanity Fair.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μία από τις σπάνιες φορές που το δίδυμο αντιμετώπισε δημόσια αναταραχή αφορούσε μια πρώην κοπέλα. Πριν βγει με την σταρ του «Desperado», ο Norton είχε σχέση με την Courtney Love.

Αν και η τραγουδίστρια ήταν αυτή που αποφάσισε να χωρίσουν, τελικά μετάνιωσε για την απόφαση. «Θα έπρεπε να είχα παντρευτεί τον Edward», είπε η Love στο Breaking News το 2006.

«Τον άφησα για έναν κακό άνθρωπο που μου έκλεψε όλα τα χρήματα», πρόσθεσε. Ενώ ο Norton και η Hayek έβγαιναν ραντεβού, η Love έδειξε σημάδια ζήλιας υποστηρίζοντας δημόσια ότι ο ηθοποιός του «American History X» δεν θα έμενε με την Hayek γιατί «μετά βίας καταλάβαινε τα μισά από αυτά που έλεγε».

Η τραγουδίστρια αντιμετώπισε αρνητικές αντιδράσεις για τα λόγια της και αργότερα ζήτησε συγγνώμη στην Hayek, ενώ πήρε πίσω τον ισχυρισμό της.

Μια άλλη φορά που ο Norton και η Hayek μπλέχτηκαν σε showbiz drama, αφορούσε τη βιογραφική ταινία «Frida», το 2002, που ήταν ένα πρότζεκτ υπερβολικά σπουδαίο και δύσκολο για την Hayek. Η ταινία ήταν πολύ σημαντική για εκείνη, και ο Norton είχε έναν μικρό ρόλο στην οθόνη, αλλά κυρίως, έπαιξε βασικό ρόλο στην επανεγγραφή του σεναρίου - δεν πήρε όμως ποτέ τα credits που του αντιστοιχούσαν.

Tον Ιούλιο του 2003, ο τότε 11χρονος σταρ των Spy Kids, Daryl Sabara, ο οποίος έπαιξε σε μια ταινία με την Hayek, πήγε στο Today Show και είπε στον Matt Lauer ότι η συμπρωταγωνίστριά του "δεν είναι πια με τον Ed Norton".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 206 / position2: 634
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb