LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάλος ξανά με τον γιο του προέδρου τον ΗΠΑ: Κάνει γuμνός μπάνιο και πάρτι με ιερόδουλες

Σε νέες περιπέτειες ο Χάντερ Μπάιντεν

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/9/2022 | 12:11

Σάλος ξανά με τον γιο του προέδρου τον ΗΠΑ: Κάνει γuμνός μπάνιο και πάρτι με ιερόδουλες

Νέες φωτογραφίες και βίντεο του Χάντερ Μπάιντεν έχουν προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο και όχι μόνο. Σε αυτά ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ φαίνεται να κάνει νεροτσουλήθρα γuμνός και να παρτάρει με ιερόδουλες.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Χάντερ Μπάιντεν φαίνεται στο βίντεο να περπατάει στο γκαζόν ενός πολυτελούς Airbnb στο Μαλιμπού το οποίο κοστίζει 4.140 δολάρια τη βραδιά, να βγάζει όλα τα ρούχα του και να μπαίνει στην πισίνα μέσω της νεροτσουλήθρας.

Άλλες εικόνες τον δείχνουν να κάνει ομαδικό σeξ και να διασκεδάζει με ιερόδουλες στο τζακούζι της πολυτελούς ενοικιαζόμενης κατοικίας του το 2018.

Τα βίντεο ήταν αποθηκευμένα στο εγκαταλελειμμένο laptop του Χάντερ και περιήλθαν στην DailyMail.com. Αυτό συμβαίνει την ώρα που ο πρόεδρος Μπάιντεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χάντερ και τον επαίνεσε που ξεπέρασε τον εθισμό του στα ναρκωτικά σε συνέντευξη που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής.

«Αγαπώ τον γιο μου», είπε ο Μπάιντεν όταν ρωτήθηκε για το αν η δουλειά ή οι παρελθοντικοί αγώνες του Χάντερ θα μπορούσαν να αποτελέσουν βάρος στην προεκλογική εκστρατεία του 2024. «Πάλεψε με ένα πρόβλημα εθισμού και το ξεπέρασε, έγραψε γι’ αυτό»

«Και όχι, δεν υπάρχει ούτε ένα πράγμα που έχω παρατηρήσει, καθόλου, που θα επηρέαζε εμένα ή τις Ηνωμένες Πολιτείες σε σχέση με τον γιο μου Χάντερ».

Τι δείχνει το επίμαχο βίντεο

Τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2018 ο Χάντερ νοίκιασε δύο πολυτελή σπίτια γύρω από το Λος Άντζελες, συμπεριλαμβανομένης μιας βίλας έξι υπνοδωματίων με πισίνα, υδρομασάζ και νεροτσουλήθρα στην περιφραγμένη γειτονιά Serra Retreat στους λόφους του Μαλιμπού.

Σε αυτήν τη βίλα προσκάλεσε έναν φίλο της Χάλι Μπάιντεν, της πρώην ερωμένης του και χήρας του αδελφού του, να έρθει να διασκεδάσει μαζί του. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της το φθινόπωρο του 2018 για να δει τον Χάντερ, η γυναίκα τον βιντεοσκόπησε να χοροπηδάει γυμνός στην πισίνα και να χτυπάει τον ίδιο του τον πισινό.

Σε ένα άλλο βίντεο ο Χάντερ κυκλοφορεί με ποδήλατο στο γκαζόν, το εγκαταλείπει και βγάζει το παντελόνι του. Γυμνός, ανεβαίνει τα σκαλοπάτια της νεροτσουλήθρας και κατεβαίνει, πέφτοντας στην πισίνα, ενώ η γυναίκα γελάει.

Ο Χάντερ φάνηκε να έχει παιχνιδιάρικη διάθεση εκείνη την εβδομάδα, καθώς λίγες μέρες νωρίτερα φιλοξένησε φίλους του σε ένα δεύτερο ενοικιαζόμενο ακίνητο στο Δυτικό Χόλιγουντ και τους έβαλε να τον φωτογραφίσουν ποζάροντας με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου παρόμοια με το σήμα κατατεθέν του πατέρα του Τζο, ένα ανοιχτό κόκκινο κασκόλ, ένα μικροσκοπικό λευκό εσώρουχο και κοκκινόλευκα αθλητικά παπούτσια.

Ακόμη, βίντεο με τον Χάντερ στο ακίνητο των 7 εκατομμυρίων δολαρίων στην πλαγιά του λόφου του Δυτικού Χόλιγουντ τον δείχνουν να ψήνει και να χορεύει γυμνόστηθος, ενώ δύο άγνωστοι άνδρες κάθονταν κοντά του στην πισίνα.

Από την άλλη, σε ένα σετ παράξενων φωτογραφιών, ο Χάντερ ποζάρει τόπλες με τη φίλη του σε ένα από τα υπνοδωμάτια του ακινήτου, γλείφει το πρόσωπό της και χαμογελάει καθώς της τραβάει τα μαλλιά ενώ εκείνη σκύβει στο κρεβάτι.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, σύμφωνα με τη Daily Mail, μια εβδομάδα πριν από τα πάρτι στο Λος Άντζελες, έστειλε μήνυμα στον Χάντερ λέγοντας «Πώς είσαι; Είμαι καθαρή εδώ και 10 μέρες!!! Wahoo!!».

Ο Χάντερ απάντησε μια μέρα αργότερα με ένα παραμορφωμένο κείμενο που προφανώς αναφερόταν στο ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Τα πάρτι των οργίων

Ο Χάντερ διοργάνωσε, επίσης, δύο ξέφρενα πάρτι στα πολυτελή, ενοικιαζόμενα «εξοχικά» του. Μια φωτογραφία που τράβηξε ο ίδιος δείχνει δύο ιερόδουλες γuμνές στο τζακούζι του σπιτιού στο Μαλιμπού, με έναν λευκό σκύλο να κάνει βόλτες κατά μήκος της άκρης του τζακούζι. Σε μια άλλη φωτογραφία η μία από αυτές κολυμπάει γυμνή στην πισίνα.

Οι ίδιες δύο γυναίκες και ο σκύλος εμφανίζονται σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο Χάντερ στον λογαριασμό του στο PornHub Pro, με τις δύο γυναίκες να κάθονται από πάνω του, καθώς αυτός ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι, και τον σκύλο στα πόδια του.

Σε μια άλλη φωτογραφία που τραβήχτηκε στις 4 Οκτωβρίου στο σπίτι στο Μαλιμπού, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι καταχωρημένο στο AirBnB προς ενοικίαση προς 4.140 δολάρια τη βραδιά, δείχνει τον Hunter να κοιμάται σε ένα κρεβάτι με ουρανό και μια πίπa κρακ στο στόμα.

Η σκανδαλώδης φωτογραφία έγινε μία από τις πιο διαδεδομένες εικόνες από το laptop αφού έπεσε στα χέρια των μέσων ενημέρωσης από τον Οκτώβριο του 2020.

Σε ένα άλλο πάρτι στη βίλα στο Δυτικό Χόλιγουντ, οι φωτογραφίες δείχνουν τον Χάντερ να στέκεται γυμνός δίπλα σε δύο γυναίκες με εσώρουχα η μία πάνω στην άλλη σε ξαπλώστρες δίπλα στην πισίνα.

Ένα αντίγραφο ενός από τα βίντεο, που δείχνει τον Χάντερ να κάνει βόλτα με το ποδήλατο και να καταλήγει στην νεροτσουλήθρα, κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Ιούλιο.

Το βίντεο υποστηρίχθηκε ότι προέρχεται από μια παρτίδα υλικού που αναρτήθηκε στο αμφιλεγόμενο chatroom 4chan, το οποίο φέρεται να προέκυψε από χακάρισμα του λογαριασμού iCloud του Χάντερ.

Ωστόσο, οι αναφορές για το χάκινγκ δεν επαληθεύτηκαν και η DailyMail.com βρήκε το ίδιο περιεχόμενο που περιείχε ο εγκαταλελειμμένος φορητός υπολογιστής του Χάντερ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Σοφία Βεργκάρα ανέβασε φωτογραφία με το νέο της σύντροφο κάνοντας ένα... πονηρό αστείο

ΝΕΑ 18.04.2024
Με ένα στιγμιότυπο στο Instagram, η ηθοποιός επιβεβαίωσε τη νέα της σχέση.

Νότης Σφακιανάκης: Σημαντική απώλεια για τον τραγουδιστή ‑ Πέθανε στενός φίλος και συνεργάτης του

Tabloid 18.04.2024
Ο Γιώργος Κασσάμπαλης ήταν από τους λίγους που είχε επικοινωνία τελευταία

Εκτός εκπομπών τους Ελεονώρα Μελέτη και Δημήτρης Παπανώτας

Media 18.04.2024
Ξεκινούν οι περιορισμοί για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές

Πώς έβγαλε 1 δισ. δολάρια η Taylor Swift και σε τι τα ξοδεύει;

Προσφορές 18.04.2024
Εκανε πολλές έξυπνες επιχειρηματικές κινήσεις

Η βαφτισιμιά της Kim Kardashian είναι μια κούκλα

Tabloid 18.04.2024
Η Sophia Pippen είναι μοντέλο για τη Fashion Nova

Είναι η κόρη της Salma Hayek το πιο προνομιούχο κορίτσι του Hollywood;

Προσφορές 18.04.2024
Η 16χρονη ζει μία πολυτελέστατη ζωή με την οικογένειά της, ενώ είναι κληρονόμος περιουσίας άνω των 33 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Νικόλας Ράπτης: Η στιγμή που ένα μεγάλο κλαδί πέφτει κοντά του ενώ μιλάει στην κάμερα

Tabloid Χτες
O ραδιοφωνικός παραγωγός έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή μέχρι να πέσει απότομα μεγάλο κομμάτι του δέντρου