ENTERTAINMENT

Celebrities που ήταν σκράπες στο σχολείο

Αλλά πέτυχαν πολλά περισσότερα στη ζωή!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Celebrities που ήταν σκράπες στο σχολείο
Pink Illustration

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρώτη μέρα του σχολείου είναι γεγονός και κάθε χρόνο όσα χρόνια κι αν περάσουν θυμόμαστε με νοσταλγία αυτή τη μέρα...

Ή και όχι! Κάποιοι από εμάς δεν ήμασταν ακριβώς καλοί μαθητές στο σχολείο και το πρωινό ξύπνημα έμοιαζε περισσότερο με εφιάλτη παρά μια ευκαιρία για να πετύχουμε στη ζωή.

Το ίδιο συμβαίνει και με μερικούς celebrities που μπορεί τώρα να απολαμβάνουν μια περιουσία που έχτισαν μέσα από τη δουλειά τους, αλλά στο σχολείο ήταν ο βραχνάς των καθηγητών, ενώ δε διάβαζαν ποτέ τα μαθήματά τους! Ποιοι είναι όμως αυτοί;

Drew Barrymore

Την Drew Barrymore τη γνωρίζουμε από μικρό κορίτσι. Όταν ήταν μόλις τριών έπαιξε στο ET, και έκτοτε έχει μόνο μεγαλύτερους ρόλους. Η Drew πέρασε αρκετά δύσκολα παιδικά χρόνια, καθώς έμπαινε και έβγαινε από την αποτοξίνωση, μπαίνοντας για πρώτη φορά στην απεξάρτηση όταν ήταν μόλις 13 ετών. Ως αποτέλεσμα, δεν έπαιρνε το σχολείο στα σοβαρά και δεν τα πήγαινε καθόλου καλά. Λόγω του τρόπου ζωής της και της ενασχόλησής της με τα ναρκωτικά, παράτησε το λύκειο. Ευτυχώς, συνέχισε την καριέρα της ως ηθοποιός. Φαίνεται ότι αυτό της βγήκε!

Jessica Chastain

Η Jessica Chastain μπορεί να έχει μια αρκετά επιτυχημένη καριέρα ηθοποιού αυτές τις μέρες, αλλά όταν ήταν στο σχολείο, δεν ήταν τόσο επιτυχημένη. Η Jessica παραδέχτηκε η ίδια ότι το σχολείο δεν ήταν για εκείνη. Ήταν μια φρικτή μαθήτρια και δε δούλευε καθόλου σκληρά. Τελικά, παράτησε το λύκειο. Στην πορεία, αποφάσισε να επιστρέψει και να τελειώσει το σχολείο για να αποφοιτήσει, ωστόσο επειδή είχε πάρα πολλές απουσίες, δεν μπορούσε να αποφοιτήσει με τους υπόλοιπους συμμαθητές της. Τελικά, πήρε την απόφαση να επιστρέψει και να πάρει το δίπλωμά της ως ενήλικας, αργότερα.

Eminem

Ο Eminem είναι ένας από τους πιο διάσημους και επιτυχημένους ράπερ όλων των εποχών. Ο Eminem δεν είχε την πιο εύκολη παιδική ηλικία, και ως αποτέλεσμα, δυσκολευόταν πραγματικά όταν ήταν στο σχολείο. Δεν έπαιρνε τη δουλειά του στα σοβαρά και μετά βίας εμφανιζόταν στην τάξη. Οι βαθμοί του ήταν τόσο κακοί που χρειάστηκε να επαναλάβει την ένατη τάξη. Η επανάληψη της ένατης τάξης δεν τον επηρέασε και τόσο, καθώς κατέληξε να εγκαταλείψει το γυμνάσιο εντελώς όταν ήταν 17 ετών.

Robert Downey Jr

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Robert Downey Jr πάλεψε πολύ με τα ναρκωτικά όταν ήταν νεότερος, ωστόσο, κατάφερε να αλλάξει τη ζωή του και έγινε ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς σήμερα. Όταν ήταν έφηβος, φοίτησε στο Λύκειο της Σάντα Μόνικα, μαζί με μερικά άλλα διάσημα πρόσωπα. Δυστυχώς, για τον Robert, δεν τα κατάφερε και τα τέσσερα χρόνια. Το 1982 όταν ήταν μόλις 16 ετών, παράτησε το λύκειο για να ακολουθήσει τα όνειρά του και να γίνει ηθοποιός.

Charlie Seen

Όλοι γνωρίζουμε τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει ο Charlie Sheen όλα αυτά τα χρόνια και αυτά ξεκίνησαν από όταν πήγαινε ακόμα σχολείο. Όταν ο Charlie ήταν στο γυμνάσιο, μπήκε σε πολλά προβλήματα. Το 1983 αποβλήθηκε από το Λύκειο της Σάντα Μόνικα επειδή δεν πατούσε ποτέ στο σχολείο. Συν τοις άλλοις, απέτυχε σε όλα τα μαθήματά και το γυμνάσιο τελείωσε εκεί για τον Charlie. Πάνω από τριάντα χρόνια αργότερα, ωστόσο, ο Charlie επέστρεψε στα θρανία και πήρε το απολυτήριό του.

Al Pacino

Ο Al Pacino είναι ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς όλων των εποχών. Αυτό, όμως, δεν τον κάνει και έναν από τους σπουδαιότερους μαθητές. Όταν ήταν μικρός φοιτούσε στο University of Performing Arts στη Νέα Υόρκη, το οποίο είναι ένα πολύ φημισμένο σχολείο. Αν και έπαιρνε στα σοβαρά τον ρόλο της υποκριτικής, δεν πήρε ποτέ τόσο σοβαρά την ακαδημαϊκή πλευρά. Απέτυχε σε κάθε μάθημα που παρακολούθησε εκτός από τα Αγγλικά. Ως αποτέλεσμα, ο Al εγκατέλειψε το γυμνάσιο και έγινε full time ηθοποιός!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 123 / position2: 546
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb