ENTERTAINMENT

Τα πιο hot ζεγάρια των 90`s που άφησαν εποχή

Ακόμα συζητιούνται παρόλο που οι σχέσεις τους αποτελούν παρελθόν ...ή και όχι!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Τα πιο hot ζεγάρια των 90`s που άφησαν εποχή
Pinterest

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δεκαετία του '90 είναι μια δεκαετία που έχει εδραιωθεί τόσο βαθιά στην κουλτούρα μας, που ακόμα και σήμερα, εξακολουθούμε να προσπαθούμε να τη μιμηθούμε! 

Ίσως, ήταν η μόδα - τα chokers, τα mom's τζιν, τα biker shorts και τα jellies παπούτσια, που κάνουν αυτή τη δεκαετία τόσο εμβληματική. Ή ,επειδή, ήταν η τελευταία δεκαετία πριν αρχίσει να εισβάλλει για τα καλά στη ζωή μας το διαδίκτυο και χρησιμοποιούσαμε ακόμα φυσικούς χάρτες για να μη χαθούμε στα ταξίδια μας, ενώ οι μόνες φωτογραφίες που είχαμε ήταν αυτές που απαθανατίζαμε με την 35mm φωτογραφική μηχανή.

Ανάμεσα σε όλα αυτά που προκαλούν "μαγεία" σε αυτή τη δεκαετία, ήταν και οι δεσμοί των διάσημων stars που βρίσκονταν τότε στην πρώτη τους νιότη και οι σχέσεις τους ήταν για όλους εμάς #couplegoals.

Αυτά είναι τα 5 πιο hot ζευγάρια αυτής της δεκαετίας που δε θα ξεχάσουμε ποτέ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Johnny Depp & Winona Ryder

Ήταν από τα τοπ ζευγάρια της δεκαετίας. Έπαιξαν μαζί στο Edward Scissorhands to 1990 και χώρισαν το 1993. Και οι δύο περιέγραψαν τη σχέση τους ως μεγάλη αγάπη , ενώ ο λόγος χωρισμού τους ήταν τα ΜΜΕ και η φήμη που τόσο απότομα απέκτησαν και οι δύο.

Tom Cruise & Nicole Kidman

Η Nicole Kidman και ο Tom Cruise γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Days of Thunder και παντρεύτηκαν το 1999. Η σχέση αμαυρώθηκε από φήμες για τη Σαηεντολογία (την οποία όντως ασπάστηκε ο Tom) και ο δεκαετής γάμος τους έγινε αντικείμενο τροφοδοσίας των tabloid, μέχρι το διαζύγιό τους. Κατά τη διάρκεια του γάμου τους, που κράτησε μέχρι το 2001, το ζευγάρι υιοθέτησε δύο παιδιά, την Isabella και τον Connor. Οι ηθοποιοί ανέφεραν "αγεφύρωτες διαφορές" όσον αφορά τον χωρισμό τους και αμφότεροι παντρεύτηκαν άλλα άτομα – ο Cruise την Katie Holmes και η Kidman τον σύζυγό της, τον μουσικό Keith Urban.

Hugh Grant & Elizabeth Hurley

Η Elizabeth Hurley και ο Hugh Grant γνωρίστηκαν το 1987 και έμειναν μαζί για 13 χρόνια, καθιστώντας τους ένα από τα πιο σταθερά και μακροχρόνια ζευγάρια της δεκαετίας.Το ειδύλλιό τους παρέμεινε δυνατό ακόμη και κατά τη διάρκεια της περιβόητης σύλληψης του Grant, αφού βρέθηκε μαζί με μια σεξεργάτρια το 1995. Παραδόξως, η Hurley στάθηκε στο πλευρό του σε όλη τη δοκιμασία, αλλά τελικά πήραν χωριστούς δρόμους το 2000. Μιλώντας για τη σχέση τους δύο δεκαετίες αφότου έληξε, το 2021, η Hurley παραδέχτηκε ότι αυτή και ο Grant είναι ακόμα φίλοι. «Ξέρεις, περάσαμε τόσα πολλά μαζί», είπε ο Hurley στο podcast του People in the '90s.

Pamela Anderson & Tommy Lee

Ίσως το πιο sexy ζευγάρι των 90's.  Η νεαρή τότε Pam του Baywatch παντρεύτηκε τον ντράμερ των Mötley Crüe, Tommy Lee, μετά από ένα σύντομο, τετραήμερο ειδύλλιο, το 1995. Η βραχύβια σχέση του ζευγαριού προκάλεσε αρκετά σκάνδαλα, με καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία και ένα περιβόητο sex tape που διέρρευσε στο διαδίκτυο. Η Anderson και ο Lee απέκτησαν δύο γιους κατά τη διάρκεια του γάμου τους, τον Brandon Tomas και τον Dylan Jagger, αλλά το 1998 ο μουσικός κατηγορήθηκε για κακοποίηση της συζύγου του, αφού επιτέθηκε στον Anderson. Την ίδια χρονιά, η Anderson υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, αλλά παραδόξως, το ζευγάρι συμφιλιώθηκε 10 χρόνια αργότερα το 2008 και χώρισε οριστικά το 2010.

David Beckham & Victoria Adams

Ένα από τα πιο εμβληματικά ζευγάρια της δεκαετίας του '90 που είναι ακόμα μαζί! Οι δρόμοι του David και της Victoria διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά το 1997, όταν εκείνος ήταν παίκτης της Manchester United και εκείνη η posh των Spice Girls. 25 χρόνια αργότερα και έχουν τέσσερα παιδιά μαζί, ενώ έχουν αποκαλέσει τους εαυτούς τους ζευγάρι με τον πιο «ισχυρό οικογενειακό δεσμό» στο παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 578 / position2: 867
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb