ENTERTAINMENT

Ηθοποιοί που δεν θέλησαν να φιλήσουν τους συμπρωταγωνιστές τους

Καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ηθοποιοί που δεν θέλησαν να φιλήσουν τους συμπρωταγωνιστές τους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τους περισσότερους ανθρώπους, η σκέψη να βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο με διασημότητες μπορεί να φαίνεται συναρπαστική. Και αν πρέπει να τους φιλήσεις; Το απόλυτο όνειρο έγινε πραγματικότητα, σωστά; Όμως στο Χόλιγουντ τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται και οι ίδιοι οι ηθοποιοί δεν τρελαίνονται πάντα με τους συμπρωταγωνιστές τους.

Ο Dane Cook πραγματικά δεν ήθελε να φιλήσει την συμπρωταγωνίστριά του Kate Hudson

Η Kate Hudson είναι σίγουρα ένα από τα κορίτσια "It" του Χόλιγουντ. Από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο Almost Famous μέχρι τις ξεκαρδιστικές ρομαντικές ρομαντικές της ταινίες στο How to Lose a Guy in 10 Days, η Hudson είναι άψογη σε ό,τι κάνει. Ο κωμικός και ηθοποιός Dane Cook στην πραγματικότητα αποκάλυψε σε μια συνέντευξη ότι το να τη φιλήσεις ήταν περίεργο.

"Έκανα μια ταινία μαζί της, My Best Friend's Girl, και νομίζω ότι έφαγε επίτηδες κρεμμύδια πριν από τη σκηνή μας", είπε σε μια συνέντευξη στο Watch What Happens Live (μέσω του ABC News). 

Ο James McVoy δεν ήθελε να φιλήσει την συμπρωταγωνίστριά του Angelina Jolie

Η Angelina Jolie μπορεί να είναι διάσημη, αλλά όλο το ταλέντο και η ομορφιά στον κόσμο δεν την κάνει απαραίτητα ποθητή σε όλους. Στην πραγματικότητα, στην ταινία Wanted, η Jolie πρωταγωνίστησε στο πλευρό του James McAvoy και, όταν οι δυο τους φιλήθηκαν, ο McAvoy αποκάλυψε ότι απλώς δεν ασχολήθηκε τόσο με αυτό.

«Ήταν άβολο, ιδρωμένο και όχι πολύ ωραίο», είπε ο McAvoy στο In Touch.

Η Reese Witherspoon δεν χάρηκε που φίλησε τον συμπρωταγωνιστή της

Η ταινία του 2011 Water For Elephants ήταν σίγουρα μια εκπληκτική επιτυχία και με ένα πολυσύχναστο καστ συμπεριλαμβανομένων των Reese Witherspoon και Robert Pattinson, κι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Οι δυο τους ωστόσο δεν είχαν χημεία. Και όπως αποδεικνύεται, η Witherspoon και ο Patterson το γνώριζαν και οι δύο.

Μάλιστα, σε συνέντευξή της στο MTV News, η Witherspoon εξήγησε πώς πραγματικά φοβόταν να φιλήσει τον συμπρωταγωνιστή της Pattinson, καθώς εκείνος ήταν συναχωμένος εκείνη την εποχή. «Είχε πολύ καταρροή, ναι», άρχισε. «Δεν ήταν ελκυστικό, δεν ήταν ευχάριστο». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 807 / position2: 1891
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb