ENTERTAINMENT

Διάσημα ροζ σκάνδαλα που είχαμε ξεχάσει

Εσύ τα θυμάσαι;
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Διάσημα ροζ σκάνδαλα που είχαμε ξεχάσει
Pinterest

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι διασημότητες μας προσφέρουν συχνά αμέτρητες αξέχαστες στιγμές, συμπεριλαμβανομένων των γάμων και των διαζυγίων, του ερχομού των μωρών, των εμφανίσεων στο κόκκινο χαλί και των βραβείων και, φυσικά, και κάποια σκάνδαλα.

Εμείς συγκεντρώσαμε σε αυτό το κείμενο μερικά από τα πιο juicy ερωτικά σκάνδαλα που απασχόλησαν τον Τύπο, όταν συνέβησαν και όπως είναι φυσικό, με το πέρασμα του χρόνου τα είχαμε ξεχάσει...

Khloé Kardashian & Tristan Thompson

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από πολλές φήμες ότι ο Tristan Thompson απατούσε την τότε κοπέλα του Khloé Kardashian, ξέσπασε μια ιστορία που έδωσε τέλος στις φήμες και το κοινό πείστηκε για τα καλά: ο Thompson κατηγορήθηκε ότι απάτησε την Khloé με την καλύτερη φίλη της Kylie, Jordyn Woods. Πηγές ανέφεραν ότι ο σταρ του ΝΒΑ εθεάθη να αράζει με την Τζόρντιν σε ένα πάρτι, όπου φασώνονταν και ήταν ο ένας πάνω στον άλλον. Η Khloé χώρισε από τον Thompson και η Kylie διέκοψε αμέσως τους δεσμούς της με την πρώην BFF της.

Jennifer Garner & Ben Affleck

Κάποτε ήταν γνωστoί ως ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Αμερικής. Όμως το 2015, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του. Αργότερα, υπήρξαν αρκετοί "ψίθυροι" που υπαινίσσονταν ότι ο Affleck απατούσε την Garner με την νταντά των παιδιών τους, την 28χρονη Christine Ouzounian.

Pamela Anderson & Tommy Lee

Το sex tape τους διέρρευσε στο κοινό από έναν πικραμένο υπάλληλο κι έγινε πολύ γνωστό, καθώς ήταν η κασέτα του μήνα του μέλιτος της Πάμελα και του Τόμι. Η ταινία τους, κατάφερε να τραβήξει από παντού προσοχή! 

Μiley Cyrus and Liam Hemsworth

Η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth παντρεύτηκαν σε μια οικεία γαμήλια τελετή τον Δεκέμβριο του 2018, μετά από 10 χρόνια συνεχούς σχέσης. Τον Αύγουστο του 2019, μόλις 7 μήνες αργότερα, οι δυο τους σόκαραν τους θαυμαστές τους όταν ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους. Αμέσως μετά, κυκλοφόρησαν εικόνες με τη Cyrus να βγαίνει με την πρώην του Brondy Jenner, Kaitlynn Carter, σε γιοτ. Η Cyrus αρνήθηκε ότι απάτησε, αλλά οι δυο τους έμειναν χωρισμένοι.

Χακάρισμα γυμνών φωτογραφιών

Ένα τεράστιο hacking διασημοτήτων ήρθε στο φως τον Αύγουστο του 2014, όταν αναρτήθηκαν στο 4chan γυμνές φωτογραφίες από σταρ όπως η Jennifer Lawrence, η Kirsten Dunst και η Kate Upton. Σε πάνω από 100 celebrities κλάπηκαν τα δεδομένα τους μέσω παραβιασμένων λογαριασμών και δύο υπεύθυνοι κατέληξαν στη φυλακή. Μερικοί από τους εμπλεκόμενους σταρ αποκάλεσαν τις φωτογραφίες τους ψεύτικες, αλλά ο JLaw αναγνώρισε τις φωτογραφίες της ως αυθεντικές και μίλησε έντονα κατά της επίθεσης σε ένα προφίλ του Vanity Fair, αποκαλώντας το «σεξουαλικό έγκλημα». «Είναι το σώμα μου, και θα έπρεπε να είναι επιλογή μου, και το γεγονός ότι δεν είναι επιλογή μου είναι απολύτως αηδιαστικό», είπε. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ζούμε σε τέτοιο κόσμο».

Sienna Miller & Jude Law

Ο Jude Law έκανε "τρελούς" τους αρθρογράφους gossip όταν παραδέχτηκε ότι κοιμόταν με την νταντά των παιδιών, ενώ ήταν αρραβωνιασμένος με τη Sienna Miller, το 2005. Μίλησε σχετικά με την υπόθεση, λέγοντας: «Μετά τις αναφορές, θέλω απλώς να πω ότι νιώθω βαθιά ντροπή και στεναχωριέμαι που πλήγωσα τη Sienna και τους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από τη Sienna και τις οικογένειές μας για τον πόνο που προκάλεσα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τις ενέργειές μου, για τις οποίες μετανιώνω βαθύτατα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
15 / position1: 224 / position2: 504
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb