ENTERTAINMENT

H πρώην τοξική σχέση της Britney Spears που την ταλαιπώρησε ακόμη και στον πρόσφατο γάμο της

H γνωριμία, το διαζύγιο και η κηδεμονία των παιδιών με τον Kevin Federline
Από το NEWSROOM
H πρώην τοξική σχέση της Britney Spears που την ταλαιπώρησε ακόμη και στον πρόσφατο γάμο της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H σχέση της Britney Spears με τον Kevin Federline, έχει τα πάνω και τα κάτω της από το 2006 που χώρισαν.

Πώς γνωρίστηκαν

Η Britney Spears με τον Kevin Federline, γνωρίστηκαν το 2004, σε ένα πάρτι, λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο της Britney με τον Jason Alexander. Εκείνη την περίοδο, ο Kevin είχε ήδη μια κόρη με την Shar Jackson, η οποία περίμενε και το δεύτερό τους παιδί. Ο Kevin, υπήρξε, μάλιστα και backup χορευτής του Justin Timberlake.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΕπεισοδιακός ο γάμος της Britney: Ο πρώην σύζυγος της εισέβαλε στον γάμο της ΙΟΥΝ 10, 2022

Ο γάμος τους

Μετά από 3 μήνες γνωριμίας, έκαναν την έκπληξη σε όλους και παντρεύτηκαν. Τον Σεπτέμβρη του 2004, οι 27 καλεσμένοι τους νόμιζαν ότι επρόκειτο για πάρτι αρραβώνων, αλλά παντρεύτηκαν. Το νυφικό της Britney ηταν Monique Lhuillier και τα δικαιώματα από τις φωτογραφίες του γάμου αγοράστηκαν για 1εκατομμύριο. Στην συνέχεια, απέκτησαν τον πρώτο τους γιο, Sean Preston και το 2006, τον δεύτερο γιό τους, Jayden.

Μάλιστα, η Britney είχε δηλώσει στα 22 της: “Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι πρέπει να περιμένεις μέχρι να μεγαλώσεις για να κάνεις παιδιά. Έχω μια καριέρα από τα 16 μου, έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, φίλησα ακόμα και τη Madonna! Το μόνο πράγμα που δεν έχω κάνει είναι να βιώσω το πιο κοντινό πράγμα στον Θεό, και αυτό είναι να κάνω ένα μωρό. Ανυπομονώ!"

Το διαζύγιο τους

Οκτώ εβδομάδες μετά την δεύτερη γέννα, η Britney έκανε αίτηση διαζυγίου. Ο Kevin αρνήθηκε να υπογράψει, αλλά τελικά το έκανε το 2007. Δεν είναι σαφές τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους εκείνη την περίοδο. Φαίνεται ότι ενώ την αγαπούσε, δεν άντεχε τον τρόπο ζωής της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, όταν ήρθε η ώρα του διαζυγίου, η Spears ζήτησε τη βοήθεια της δικηγόρου των διασημοτήτων Laura Wasser, σύμφωνα με το E! News. O Federline έφυγε με 1 εκατομμύριο δολάρια και λάμβανε επίσης 20.000 δολάρια το μήνα για υποστήριξη παιδιών. Σύμφωνα με φήμες, ο Federline ζήτησε 60.000 $ το μήνα, τα οποία η ομάδα της Spears αρνήθηκε με το αιτιολογικό ότι πληρώνει τα δίδακτρα των γιων της στο σχολείο και όλα τα άλλα έξοδά τους, οπότε το αίτημα της δεν φαινόταν δικαιολογημένο. Προφανώς ο πατέρας της Britney, Jamie Spears, ο οποίος ήταν ο κηδεμόνας της εκείνη την εποχή υπό την κηδεμονία τους, ήταν ιδιαίτερα απρόθυμος γιατί ένιωθε ότι o Kevin εκμεταλλευόταν τα οικονομικά της.

Η Britney, αντιμετώπιζε ξεκάθαρα μια δύσκολη κατάσταση, αφού μόλις είχε πάρει διαζύγιο και έβλεπε λιγότερο τους γιους της χάρη στην επιμέλεια. To 2008, εκείνος έλαβε την αποκλειστική επιμέλεια των αγοριών αφού η Μπρίτνεϊ υπέστη κρίση ψυχικής υγείας που είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί σε ψυχιατρική κράτηση. Συμφώνησαν σε έναν διακανονισμό στον οποίο θα δεχόταν δύο επισκέψεις και μία διανυκτέρευση την εβδομάδα.

Η σχέση τους είχε σκαμπανεβάσματα της όλα αυτά τα χρόνια. Το 2018 o Kevin, ζήτησε αύξηση 20.000 δολαρίων μηνιαίως για τη στήριξη των παιδιών, που λάμβανε από εκείνη. Σήμερα, η Britney, αφού κατάφερε να κερδίσει τη μάχη και να είναι ελεύθερη από την κηδεμονία το 2021, έχει ξεκινήσει μια νέα ζωή με τον Sam Asghari.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 94 εβδομάδες
Επεισοδιακός ο γάμος της Britney: Ο πρώην σύζυγος της εισέβαλε στον γάμο της
Ο πρώτος της σύζυγος με τον οποίο η τραγουδίστρια έμεινε παντρεμένη για 55 ώρες ήθελε να της καταστρέψει τη μέρα
Newsroom
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 1456 / position2: 2262
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb