ENTERTAINMENT

Η Kendall Jenner δεν τα παρατά ‑ Νέα προσπάθεια να κόψει... ένα αγγούρι

Το διάσημο μοντέλο επανήλθε, λίγε ημέρες μετά το κλιπ με το αγγούρι, που έγινε viral

Δημοσίευση ΜΑΙ 27, 2022
Η Kendall Jenner δεν τα παρατά ‑ Νέα προσπάθεια να κόψει... ένα αγγούρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κένταλ Τζένερ και η αγωνιώδης προσπάθειά της, να κόψει ένα αγγούρι πριν από λίγες ημέρες, έγινε viral και το κλιπ έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Από τότε, το διάσημο μοντέλο δεν έχει σταματήσει να δέχεται χιουμοριστικά σχόλια στα social media, σχετικά με αυτό. Είναι χαρακτηριστικό, ότι και η αδερφή της, Κάιλι, σε πρόσφατο βίντεο που ανάρτησε στο TikTok μαζί της, την αναφέρει ως το «κορίτσι-αγγούρι».

Δείχνοντας ότι έχει αίσθηση του χιούμορ, η Κένταλ Τζένερ επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους, ότι ετοιμάζεται να κάνει νέα προσπάθεια.

«Άντε πάλι», έγραψε στο Instagram story της, με τη φωτογραφία από ένα αγγούρι και ένα μαχαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πέμπτο επεισόδιο σειράς «The Kardashians», η Κένταλ φτάνει στη νέα έπαυλη της μητέρας της Κρις, αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων και, όπως κάθε 20χρονη που πηγαίνει στο πατρικό της για επίσκεψη, κατευθύνεται κατευθείαν στο ψυγείο (το οποίο, παρεμπιπτόντως, έχει τρεις πόρτες και ένα ολόκληρο τμήμα αφιερωμένο στα φρέσκα πράσινα λαχανικά!).

Η Κένταλ αποφασίζει να ετοιμάσει μόνη της ένα σνακ, απορρίπτοντας την πρόταση της Κρις να της φτιάξει ο σεφ κάτι να φάει: «Θα το φτιάξω μόνη μου. Απλά πρέπει να κόψω λίγο αγγούρι. Είναι πολύ εύκολο».

Στην πραγματικότητα, η Κένταλ έκανε το όλο θέμα να φαίνεται σαν να εκτελούσε την πιο δύσκολη και περίπλοκη συνταγή. «Πρόσεχε, γιατί τις προάλλες κόπηκα», την προειδοποιεί η Κρις, με την Κένταλ να απαντά: «Είμαι κάπως φοβισμένη».

Στη συνέχεια, η Κένταλ κάνει την πρώτη της απόπειρα να κόψει το αγγούρι χωρίς καν να το κρατήσει. Και στη συνέχεια, αντί να γυρίσει το αγγούρι έτσι ώστε η άκρη που κόβεται να είναι στραμμένη προς το χέρι που χρησιμοποιεί για να το κόψει, καταλήγει να σταυρώνει το αριστερό της χέρι πάνω από το δεξί για να προσπαθήσει να κρατήσει το αγγούρι ακίνητο.

«Σίγουρα δεν είμαι καλή, γι' αυτό μη με ζουμάρετε», λέει η Κένταλ, καθώς η κάμερα εστιάζει στο πώς προσπαθεί να κόψει το αγγούρι.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 416 / position2: 815
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb