ENTERTAINMENT

Liam Payne: Η αρραβωνιαστικιά του αντιδρά στη φωτογραφία που τον δείχνει να την απατά

«Δεν είμαι εγώ αυτή»

Δημοσίευση ΜΑΙ 24, 2022
Liam Payne: Η αρραβωνιαστικιά του αντιδρά στη φωτογραφία που τον δείχνει να την απατά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σταματήστε να μου στέλνετε αυτές τις φωτογραφίες του αρραβωνιαστικού μου με τα χέρια του τυλιγμένα γύρω από μια άλλη γυναίκα», έγραψε η Μάγια Χένρι


Η σχέση του Λίαμ Πέιν και της Μάγια Χένρι έχει περάσει από σαράντα κύματα και πολλές τρικυμίες καθώς οι δυο τους χωρίζουν και τα ξαναβρίσκουν. Αυτή τη φορά το ζευγάρι είναι χώρια… Ο Άγγλος τραγουδιστής τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral καθώς φωτογραφία του που κυκλοφορεί τον δείχνει να έχει τα χέρια του σφιχτά τυλιγμένα γύρω από μια άλλη γυναίκα.

Χθες, η Μάγια σχολίασε ένα αντίγραφο της φωτογραφίας που είχε ανέβει σε μια σελίδα θαυμαστών του Λίαμ στο Instagram με την ίδια ως tag (ο θαυμαστής μπορεί να νόμιζε ότι ήταν εκείνη, καθώς η φωτογραφία ήταν... πετσοκομμένη).

«Αγαπώ όλους τους θαυμαστές του τόσο πολύ, αλλά σας παρακαλώ σταματήστε να μου στέλνετε αυτές τις φωτογραφίες του αρραβωνιαστικού μου με τα χέρια του τυλιγμένα γύρω από μια άλλη γυναίκα», έγραψε η Μάγια Χένρι στο σχόλιο που έχει πλέον σβηστεί. «Αυτή δεν είμαι εγώ και είναι αρκετά δύσκολο να ξέρω ότι αυτό έχει συμβεί χωρίς να το βλέπω. Αρκετά τώρα».

Ο ίδιος ο Λίαμ προς ώρας δεν έχει σχολιάσει την εν λόγω φωτογραφία.Σύμφωνα με το People και το ET, το ζευγάρι έχει χωρίσει παραπάνω από ένα μήνα και προκαλεί απορία πώς ακόμα η Μάγια τον αποκαλεί «αρραβωνιαστικό» της.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 518 / position2: 1316
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb