ENTERTAINMENT

Κοurtney Kardashian: To μίνι νυφικό της που έκανε πάταγο

Η παραμυθένια τελετή του γάμου στην Ιταλία και οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου της Kourtney Kardashian και του Travis Barker με το παράξενο νυφικό και το θρησκευτικό μοτίβο.
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Κοurtney Kardashian: To μίνι νυφικό της που έκανε πάταγο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά τον πρώτο τους γάμο που ήταν πολιτικός, πριν από λίγες ημέρες στην Santa Barbara στην Καλιφόρνια, ήρθε η ώρα για την Kourtney Kardashian και τον Travis Barker να κάνουν και τον θρησκευτικό. Μόνο που δεν ξέραμε ότι οι δυό τους ήταν τόσο θρησκευόμενοι, δίνοντας μία παραπάνω έμφαση στο καθολικό στοιχείο, λες και παντρεύονταν στο Βατικανό.  

Μην ξεχνάμε ωστόσο ότι αυτός ο γάμος, ο τρίτος κατά σειρά, αν λάβουμε υπόψη μας και εκείνο που έγινε στο Λας Βέγκας, θα είναι μέρος του οικογενειακού τηλεοπτικού reality των Kardashians, οπότε, έπρεπε να έχει την πολυτέλεια που του αρμόζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το εντυπωσιακό δαντελένιο νυφικό Dolce & Cabanna με το μεγάλο πέπλο της Kourtney είχε μοτίβο την μορφή της Παναγίας. Και όχι μόνο την ώρα της τελετής. Η αμερικανίδα celebrity έβαλε και ένα άλλο φόρεμα αργότερα, προφανώς για κάποιο από τα δύο πάρτι του ζευγαριού στο επιβλητικό κάστρο του Πόρτοφινο, Castello Brown. Το μίνι φόρεμα Dolce & Cabanna με το μπλε πέπλο, είχε πάλι την μορφή της Παναγίας. 

Η σταρ του ριάλιτι, 43 ετών, φορούσε ένα αμάνικο μαύρο μίνι φόρεμα Dolce & Gabbana με το έμβλημα της Παναγίας στο μπροστινό μέρος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 96 εβδομάδες
Kourtney Kardashian ‑ Travis Barker: Παραμυθένια η τελετή του γάμου τους σε κάστρο στην Ιταλία
Ο θρησκευτικός τους γάμος τελέστηκε σε ένα κάστρο που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 348 / position2: 789
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb