ENTERTAINMENT

Δούλευαν για άλλους διάσημους πριν γίνουν stars

Αυτές οι παγκοσμίου φήμης κυρίες έκαναν απλές δουλειές πριν την μεγαλη επιτυχία τους
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δούλευαν για άλλους διάσημους πριν γίνουν stars
Photo via Hola

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για κάποιους από εμάς είναι δύσκολο να φανταστούμε κάποιες από τις μεγαλύτερες διασημότητες παγκοσμίως, να μην είναι διάσημες. Προσπαθήστε να τις φανταστείτενα δουλεύουν ως νταντάδες, προσωπικούς βοηθούς ή να κάνουν πρακτική άσκηση σε μεγάλα talk show. Προφανώς και αυτό φαίνεται λάθος.

Όμως όπως οι περισσότεροι από εμάς, μερικές από τιςς κορυφαίες σταρ του Χόλιγουντ είχαν συνηθισμένες δουλειές προτού γίνουν διάσημες. Άλλες δε, εργάστηκαν για άλλες διασημότητες πριν αποκτήσουν την δική τους φήμη.

Η Kim Kardashian ήταν η υπεύθυνη της ντουλάπας της Paris Hilton

Μια από τις πιο δημοφιλείς περιπτώσεις μιας διασημότητας που εργάζεται για μια άλλη είναι η Kim Kardashian που εργάζεται για την Paris Hilton. Πριν γίνει διάσημη για το ριάλιτι της, Keeping Up with the Kardashians, η Kim εργαζόταν ως διοργανώτρια ντουλάπας για τη φίλη της, Πάρη. Εκτός από το ότι βοήθησε τη Hilton να αποφορτίσει την ντουλάπα της, η Kim συνεργάστηκε επίσης με τη Serena Williams, τον Rob Lowe, τον Brandy, τον Kenny G και τη Cindy Crawford, μεταξύ άλλων σταρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Bethenny Frankel ήταν μπέιμπι σίτερ για την Πάρις Χίλτον

Πριν γίνει διάσημη στο The Real Housewives of New York City, η Bethenny Frankel ήταν μπέιμπι σίτερ για την Πάρις Χίλτον και βοηθούσε στη φροντίδα της Χίλτον και της αδερφής της όταν ήταν παιδιά.

Η Jennifer Garner ήταν μπέιμπι σίτερ του Stephen Colbert

Η Jennifer Garner εργάστηκε κάποτε για τον Stephen Colbert και τη σύζυγό του, Evelyn McGee-Colbert. Μετά τη συνάντησή του σε ένα επεισόδιο του Spin City το 1996, ο Garner ανέλαβε τη δουλειά της φύλαξης παιδιών της κόρης του Colbert, Madeline.

Η Meghan Markle έκανε καλλιγραφία για τα προσκλητήρια γάμου του Robin Thicke

Πριν γίνει μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και προτού συμμετάσχει τακτικά στο Suits, η Meghan Markle έκανε καλλιγραφία για μερικούς διάσημους πελάτες, συμπεριλαμβανομένου του Robin Thicke. Εκτός από το χειρόγραφο των προσκλήσεων γάμου του Thicke, ο Markel εργάστηκε επίσης στην αλληλογραφία διασημοτήτων των Dolce & Gabbana.

Η Heather Morris ήταν η εφεδρική χορεύτρια της Beyoncé

Πριν η Heather Morris παίξει τη Brittany στο Glee, δούλευε για την Beyoncé. Η Morris ήταν εφεδρική χορεύτρια για την τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της περιοδείας The Beyoncé Experience το 2007 και για πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και εμφανίσεις βραβείων του επιτυχημένου τραγουδιού της Single Ladies.

Η Khloe Kardashian ήταν η βοηθός της Nicole Richie

Αποδείχθηκε ότι η Kim δεν ήταν η μόνη που δούλευε για άλλη διασημότητα. Η Khloe Kardashian ήταν για λίγο βοηθός της Nicole Richie.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
12 / position1: 512 / position2: 1082
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb