ENTERTAINMENT

H τσάντα της Kim Kardashian που είναι πλέον έργο τέχνης

Κοστίζει όσο ένα σπίτι
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
H τσάντα της Kim Kardashian που είναι πλέον έργο τέχνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Κanye ήξερε πραγματικά πώς να εντυπωσιάζει την Kim Kardashian με δώρα ακόμα και από τις πρώτες μέρες του ραντεβού τους, γιατί το 2013, της έκανε δώρο αυτήν την επώνυμη τσάντα, με μια ανατροπή.

Όπως σημειώνει το The Hollywood Reporter, ο West έδωσε στην Kardashian μια τσάντα Hermes Birkin αξίας 40.000 δολαρίων την οποία ζωγράφισε ειδικά στο χέρι ο σύγχρονος Αμερικανός καλλιτέχνης George Condo. Τα έργα του Condo εκτίθενται μόνιμα σε μερικά από τα πιο εμβληματικά μουσεία τέχνης στον κόσμο, όπως το Whitney και το Guggenheim. 

Ναι καλά διαβάσατε. Έτσι, όχι μόνο η ίδια η τσάντα άξιζε χιλιάδες περισσότερο από ό,τι φτιάχνουν πολλοί άνθρωποι σε ένα χρόνο, αλλά η Κim είχε μια πρόσθετη αξία λόγω του ανεκτίμητου έργου τέχνης.

Ο ίδιος ο πίνακας "παρουσιάζει μια τριάδα από ηδονικά γυμνά και ένα θυμωμένο πράσινο τέρας", οπότε ναι, φαίνεται τόσο ενδιαφέρον όσο ακούγεται.

Η Kim μπήκε στο Instagram εκείνη την εποχή για να μοιραστεί μια φωτογραφία της τσάντας Birkin και το έργο τέχνης της, γράφοντας στη λεζάντα μια σειρά από hashtags, όπως το #OneofOne και το #ChristmasPresentFromYeezy.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 541 / position2: 893
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb