LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Έχασα 92.000 δολάρια από έναν άντρα που γνώρισα online»

Μια συντετριμμένη γυναίκα μοιράστηκε την ιστορία της

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 20/4/2022 | 00:12

«Έχασα 92.000 δολάρια από έναν άντρα που γνώρισα online»

Μια συντετριμμένη γυναίκα μοιράστηκε την ιστορία της και την απελπισία της όταν συνειδητοποίησε ότι έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης γνωριμιών μέχρι που παρακολούθησε το The Tinder Swindler του Netflix.

Είπε ότι ξόδεψε 92.000 δολάρια σε έναν άντρα που νόμιζε ότι την αγαπούσε και τώρα καθυστερεί τη συνταξιοδότησή της για να ξεχρεώσει.

«Νόμιζα ότι ήμουν ερωτευμένη γιατί κάθε φορά που τον άκουγα γέμιζε η καρδιά μου. Και ήταν ενδιαφέρον, συναρπαστικό», είπε στο ABC7 σε συνέντευξή της η Kathy, που ζήτησε να παραμείνει κρυφό το επώνυμό της. Είπε στο ABC7 ότι γνώρισε τον άντρα αφού εγγράφηκε στο SilverSingles, μια πλατφόρμα γνωριμιών για άτομα άνω των 50 ετών.

Σημείωσε ότι ήταν μόνη κατά τη διάρκεια της πανδημίας και αποφάσισε να το δοκιμάσει. Στη συνέχεια ταίριαξε με τον μυστηριώδη άντρα και η σχέση προχώρησε άψογα.

Ισχυρίστηκε ότι ο άντρας της μιλούσε υπέροχα, κάνοντας της συνεχώς κομπλιμέντα.

Και όταν ήρθε η ώρα να αρχίσει ο απατεώνας τη δουλειά του... η Kathy δεν αμφισβήτησε τις προθέσεις του – παρόλο που δεν τον συνάντησε ποτέ. «Ζήτησα να τον συναντήσω. Και είπε: «Φεύγω για δουλειά στο Τορόντο και πρέπει να πάω γρήγορα», θυμάται. «Μερικές εβδομάδες αφότου ήταν εκεί στο Τορόντο, υποτίθεται, είπε: «Χρειάζομαι αυτές τις άδειες για να δουλέψω εδώ και χρειάζομαι 5.000 $ για αυτήν την άδεια. Και δεν δέχονται ούτε επιταγή ούτε τίποτα».

«Οπότε τότε εγώ είπα, θέλω να βοηθήσω αυτόν τον άνθρωπο» εξήγησε.

Είπε όμως ότι ο άνδρας στη συνέχεια πάθαινε διαρκώς κάτι - μια αναποδιά και κάποιο δαπανηρό ατύχημα - και έπρεπε να χρησιμοποιήσει χρήματα που ισχυριζόταν ότι δεν είχε - κι όταν εκείνη του είπε πως δεν εχει άλλα χρήματα, εκείνος την ενθάρρυνε να σκεφτεί άλλους τρόπους για να τα πάρει.

Η Kathy πήρε τελικά δάνειο στο σπίτι της για να βοηθήσει τον... άπορο διαδικτυακό της εραστή. Υποστήριξε ότι ήταν πεπεισμένη ότι θα επιστραφεί το ποσό επειδή ο άντρας της έστειλε ένα στιγμιότυπο οθόνης του υποτιθέμενου τραπεζικού του λογαριασμού, ο οποίος είχε πολλά χρήματα... 

Ωστόσο, κατάλαβε πως ήταν απλώς ένα θύμα όταν μια φίλη την έπεισε να παρακολουθήσει το The Tinder Swindler του Netflix, το οποίο παρουσίασε τις περιπτώσεις αρκετών γυναικών που έχασαν χρήματα λόγω ενός άντρα που γνώρισαν online.

Σύνολο, η Kathy είπε ότι έδωσε σε αυτόν τον άγνωστο 92.000 δολάρια κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Τώρα πρέπει να καθυστερήσει τη συνταξιοδότησή της για να ξεπληρώσει αυτό το χρέος.

«Μου ράγισε την καρδιά. Μου διέλυσε τη ζωή», είπε.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Ελληνική τηλεόραση 16.04.2024
Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να παλεύει για τη ζωή του

Henry Cavill: Ο ηθοποιός θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς

Tabloid 16.04.2024
Πρώτη φορά μπαμπάς πρόκειται να γίνει ο Henry Cavill σε ηλικία 40 ετών. Ο ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Natalie Viscuso

Μαρία Κανελλοπούλου: Η συγκινητική ιστορία με τη Μαίρη Χρονοπούλου που δεν ξέραμε

Ελληνική τηλεόραση 16.04.2024
«Την πιο συγκινητική ιστορία της ζωής μου, την οφείλω στη Μαίρη» είπε η ηθοποιός

Μαρίνα Σάττι: Εγώ πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι η πλαστική καρέκλα και ο μισοτελειωμένος φραπές

Tabloid 16.04.2024
Η απάντησή της στα επικριτικά σχόλια που απέσπασε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Ζάρι»

Πάλι viral o Donald Trump: Τον πήρε ο… ύπνος στο δικαστήριο

Tabloid 16.04.2024
Φαίνεται κουράστηκε πολύ ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

Κιάνου Ριβς: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του

Tabloid 16.04.2024
Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2019.