ENTERTAINMENT

Celebrities που μετάνιωσαν για τις αισθητικές επεμβάσεις τους

Δοκίμασαν αλλαγές επάνω τους, που όπως είπαν αργότερα δε θα τολμούσαν ξανά
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Celebrities που μετάνιωσαν για τις αισθητικές επεμβάσεις τους
Photo via BBC

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλές διάσημες έχουν παραδεχτεί ότι έχουν κάνει αισθητικές επεμβάσεις για να διατηρήσουν τη νεότητά τους ή ότι μπαίνουν κάτω από το νυστέρι για να αλλάξουν τις ανασφάλειές τους. Ενώ μερικές από αυτές είναι ευχαριστημένες με τα αποτελέσματα, υπάρχουν επίσης και εκείνες που έχουν μετανιώσει για τις επεμβάσεις τους και αποφάσισαν να γεράσουν φυσικά.

Cameron Diaz

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cameron Diaz (@camerondiaz)

Σε μια συνέντευξη της 2014 για το ET, η Cameron Diaz αποκάλυψε ότι είχε δοκιμάσει μπότοξ στο παρελθόν αλλά δεν της άρεσας τα αποτελέσματα της διαδικασίας, επειδή δεν αναγνώριζε το νέο της πρόσωπο. Από τότε, η ηθοποιός είναι υπέρμαχος της φυσικής γήρανσης. Λατρεύει επίσης τις γραμμές του χαμόγελου της, γιατί η παρουσία τους σημαίνει ότι «χαμογέλασε όλη της τη ζωή».

Gwyneth Paltrow

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Η Gwyneth έχει δοκιμάσει και στο παρελθόν μπότοξ. Δεν είναι ενάντια σε όλες τις αισθητικές επεμβάσεις και μπορεί να δοκιμάσει άλλες στο μέλλον, αλλά δεν θέλει να κάνει ποτέ ξανά τη συγκεκριμένη θεραπεία. Με τα λόγια της ίδιας της ηθοποιού/επιχειρηματία, μετά το μπότοξ, «έδειχνε σαν τρελή».

Kylie Jenner

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Jenner Fanpage (@kyliejennersexypics)

Μεγαλώνοντας, η Kylie ήταν ανασφαλής για τα λεπτά χείλη της και στράφηκε σε ενέσεις και fillers για να τα κάνει πιο γεμάτα. Και ενώ δεν θα ήθελε να επιστρέψει στα εντελώς φυσικά της χείλη, είπε ότι κάποια στιγμή το παράκανε. Ήταν μια οδυνηρή εμπειρία που δεν θα ήθελε να επαναλάβει στο μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Jessica Simpson

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Η Jessica Simpson δοκίμασε ενέσεις υαλουρονικού στα χείλη, αλλά είπε σε μια συνέντευξη της 2006 για το περιοδικό Glamour ότι ανακουφίστηκε όταν τα αποτελέσματα εξαφανίστηκαν. Δεν της άρεσε η εμφάνιση των χειλιών της και δεν ήθελε να επαναλάβει τη διαδικασία στο μέλλον.

Tori Spelling

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tori Spelling (@torispelling)

Η Τori έβαλε εμφυτεύματα στήθους στις αρχές των 20 της. Αργότερα τα εμφυτεύματα επηρέασαν αρνητικά την ικανότητά της να θηλάζει τα παιδιά της και γι' αυτό έχει μετανιώσει για την επέμβαση.

Cher

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cher (@cher)

Η Cher είπε ότι η αύξηση του στήθους της την έκανε να δείχνει χειρότερη από πριν. Η διαδικασία σαφώς δεν απέδωσε αυτό που ήλπιζε η διάσημη τραγουδίστρια.

Nicole Kidman

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

Η Nicole προσπάθησε να κάνει μπότοξ αλλά, κατά τη γνώμη της, η διαδικασία άφησε το πρόσωπό της παγωμένο. Η ίδια είπε ότι δεν ήθελε να δοκιμάσει τίποτα άλλο στο μέλλον, επειδή ήταν χαρούμενη που μπορούσε να «κινήσει ξανά το πρόσωπό της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 2683 / position2: 7183
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb