ENTERTAINMENT

Πασίγνωστη σταρ ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη της

H Kristen Stewart και η σύντροφός της αρραβωνιάστηκαν
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πασίγνωστη σταρ ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kristen Stewart είχε πρόσφατα ανακοινώσει ότι εκείνη και η σύντροφός της, Dylan Meyer, αρραβωνιάστηκαν και φαίνεται ότι σκοπεύουν να παντρευτούν πιο γρήγορα από ό,τι πιστεύαμε.

Σύμφωνα με την ηθοποιό υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να "κλεφτούν" και να παντρευτούν ακόμα και αυτό το Σαββατοκύριακο. Μιλώντας στην εκπομπή του Stephen Colbert ‘The Late Show’, η σταρ είπε πως θέλει ο γάμος της να είναι ένα μεγάλο πάρτι και να μην μοιάζει με τελετή. "Ίσως πάμε να το κάνουμε αυτό το Σαββατοκύριακο. Δεν ξέρω. Και απλά μετά να κάνουμε παρέα με τους φίλους μας", είπε εξηγώντας ότι "απλά θέλω να το κάνω. Δεν οργανώνω καλά τα πράγματα. Δεν μπορώ καν να κανονίσω να βγω έξω για φαγητό".

Το ζευγάρι είχε φωτογραφηθεί μαζί για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2019 και λίγους μήνες μετά η Stewart είχε πει σε συνέντευξή της στον Howard Stern ότι ανυπομονεί να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα της. "Θέλω να είμαι λογική κατά κάποιο τρόπο, αλλά νομίζω τα καλά πράγματα συμβαίνουν γρήγορα. Την μέρα που την γνώρισα, δεν ήξερα τι θα συμβεί. Την πρώτη φορά που της είπα ότι την αγαπώ, ήταν πολύ αργά, ήμασταν σε ένα απαίσιο μπαρ και οι φίλοι της της εκεί. Έφυγαν και εγώ απλά της είπα ότι είμαι ερωτευμένη μαζί της".

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ET Panache (@etpanache)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 689 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb