ENTERTAINMENT

Ντέμης Νικολαΐδης: Η ζωή μετά τον χωρισμό με τη Δέσποινα Βανδή

Η συγκίνηση του πρώην ποδοσφαιριστή όταν μιλάει για τα παιδιά του

Δημοσίευση ΙΑΝ 20, 2022
Ντέμης Νικολαΐδης: Η ζωή μετά τον χωρισμό με τη Δέσποινα Βανδή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τα παιδιά του μίλησε ο Ντέμης Νικολαΐδης σε συνέντευξή του και ήταν εμφανώς συγκινημένος όταν αναφέρθηκε σε εκείνα. «Όταν κάνεις παιδιά όμως σε κάνουν ό,τι θέλουν. Τρόμαξα λίγο στην αρχή», εξομολογήθηκε.

«Πώς είναι να είσαι πατέρας;» ρωτήθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης και απάντησε: «Σταματά το έργο. Λες τώρα ως, εξαρτώμαι από κάτι άλλο και είναι τα παιδιά σου. Κυριαρχεί επάνω σου κάποιος άλλος. Εγώ το ένιωσα μόνο με τα παιδιά μου αυτό. Που είμαι αυτόνομος, θέκω την ελευθερία μου… Τελείωσε… Υπάρχουν δύο τύποι, ο γιος μου και η κόρη μου που μπορούν να με κάνουν … Εγώ είμαι εγωιστής. Δεν επιτρέπω να μου αλλάζουν συναισθήματα να με στεναχωρούν ή να με χαροποιούν άτομα τα οποία δεν αξίζουν. Πρέπει να αξίζουν.

Όταν κάνεις παιδιά όμως σε κάνουν ό,τι θέλουν. Σταματά… Τρόμαξα λίγο στην αρχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν εξαρτάται η ζωή σου από εσένα μόνο. Με ένα τηλέφωνο έχει αλλάξει η ζωή σου γιατί ο γιος σου δεν είναι καλά. Υπάρχουν άτομα πλέον που με εξουσιάζουν. Για να το καταλάβω ήταν σοκ για μένα. Από την άλλη είναι και τρομερό».

Η ζωή μετά τον χωρισμό με τη Δέσποινα Βανδή

Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή, ένα από τα γνωστότερα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ανακοίνωσαν πριν από κάποιους μήνες τον χωρισμό τους μετά από 18 χρόνια κοινής ζωής. «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους.

Κι ενώ η Δέσποινα Βανδή φαίνεται να έχει προχωρήσει στη ζωή της, ο Ντέμης Νικολαΐδης ζει στο σπίτι του στην Παιανία και είναι μόνος του, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1. «Πριν από κάποιους μήνες είχαν γράψει ότι είχε σχέση με κορίτσι του GNTM. Όταν το άκουσε αυτό πήγε στην εκπομπή που παρουσιάζει κάθε Δευτέρα βράδυ σε συνδρομητικό κανάλι και είπε στους υπόλοιπους συναδέλφους και παραγωγούς όταν του μετέφεραν την είδηση: Βρε παιδιά, δείξτε μου ποια είναι αυτή η κοπέλα να τη μάθω κι εγώ!

Ο Ντέμης Νικολαΐδης πηγαίνει στην εταιρεία του, βλέπει παλιούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, με τους οποίους έχει τις καλύτερες και πιο στενές σχέσεις, δεν βγαίνει καθόλου έξω και είναι όλη την ώρα πάνω από την τηλεόραση και κοιτάζει μόνο τα αθλητικά κανάλια».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 723 / position2: 922
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb