ENTERTAINMENT

Guess who: 3 Ελληνίδες ανοίγουν το xmas άλμπουμ των παιδικών τους χρόνων

Μπορείς να αναγνωρίσεις αυτά τα κορίτσια;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Guess who: 3 Ελληνίδες ανοίγουν το xmas άλμπουμ των παιδικών τους χρόνων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ζητήσαμε από αγαπημένα μας πρόσωπα μια παιδική φωτογραφία από κάποια, παλιά Χριστούγεννα. Τι θυμούνται από τις γιορτές; Tι τους έχει μείνει μέχρι σήμερα;

Στο YouTube τη φωνάζουν "γκουρού του έρωτα", κάνει πάντα πλάκα και έχει φανατικούς θαυμαστές που την ακολουθούν πιστά - μήπως έχεις ιδέα για ποια μιλάμε;

"Δεν θυμάμαι γιατί μου αρέσουν τόσο τα Χριστούγεννα , το μόνο που ξέρω είναι ότι πλέον στολίζω πάντα από Οκτώβρη. Είναι το mood ζωής μου αυτό. Επίσης θυμάμαι ότι σαν παιδί δεν είχα καθόλου ντροπή και ενώ έβαζα γλυκά για τον Aη Βασίλη που την επόμενη μέρα τα έβρισκα δαγκωμένα, τα έτρωγα. Η μαμά μου πολύ σοκαρισμένη κάθε φορά που με έβλεπε να τρώω ανενόχλητη κάτι έχοντας στον νου μου ότι ένας κουρασμένος παππούς άγνωστος είχε φάει πιο πριν..."

Eίναι η ξεκαρδιστική Χρυσηίδα Γκαγκούτη!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χρυσηίδα Γκαγκούτη 💮 (@chryshida_gag)

Μήπως σου θυμίζει κάποια; Είναι αγαπημένη μας κούκλα, ποπ τραγουδίστρια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή των παιδιών. Γιατί τα παιδιά από τη φύση τους διαλέγουν την αγάπη, τη χαρά, την καλοσύνη, την ομορφιά της ζωής, της γιορτής και της δεμένης οικογένειας. Γιατί όλοι μας ξεκινήσαμε με αυτές, τις πιο αγνές προθέσεις, και τα Χριστούγεννα έρχονται κάθε χρόνο μαζί με αυτή τη γλυκιά υπενθύμιση…Να μένουμε παιδιά στην καρδιά! Χρόνια πολλά με υγεία σε όλα τα «παιδιά» του κόσμου αυτού!"

Είναι η ταλαντούχα Λίλα Τριάντη!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝗟𝗜𝗟𝗔 (@lilatrianti)

Σήμερα σαρώνει στο Instagram και το YouTube, αλλά και στη σκηνή! Mπορείς να βρεις ποια είναι η εικονιζόμενη;

Μας λέει:

"Εγώ πάντα τα Χριστούγεννα στις παραστάσεις ήθελα να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο, να είμαι η Παναγία, κανένας μάγος, έστω το αστέρι που τους οδηγεί. Αλλά πάντα πάντα πάντα είχα τριτοτέταρτους ρόλους. Στην φωτογραφία είμαι σύννεφο! Ούτε καν αγγελούδι! Έστω να ήμουν ένα ζώο από τη φάτνη. Μου έχει μείνει σαν αγκάθι στην ψυχή, γιατί τα λατρεύω τα Χριστούγεννα. Τα θεωρώ ευκαιρία να έρθεις κοντά και με άτομα που έχετε απομακρυνθεί και παρόλα αυτά θέλεις να είναι στη ζωή σου. Γενικά είναι μια ευκαιρία να πεις και να κανείς πράγματα που τα νιώθεις απωθημένα!"

Eίναι η αγαπημένη μας Nefeli Meg!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nefeli Meg (@nefelimeg)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 464 / position2: 3196
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb