E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νίκος Οικονομόπουλος: Τι λέει για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό

Τι λέει για τα εμβόλια

Δημοσίευση 24/12/2021 | 09:06

Νίκος Οικονομόπουλος: Τι λέει για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό

Για όλα μίλησε ο Νίκος Οικονομόπουλος σε μια από τις σπάνιες φορές που παραχωρεί συνεντεύξεις. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του, τα δύσκολα παιδικά χρόνια και πώς βρέθηκε να δουλεύει από την ηλικία των 12 ετών ενώ αποκάλυψε πως από υπάλληλος σε πιτσαρία έπιασε στα χέρια του μικρόφωνο.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την πίστη του στον Θεό, την μοναχικότητα αλλά και το πόσο δύσκολο του είναι να κάνει φιλίες. Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην περιπέτειά του με τον κορωνοϊό λέγοντας πως θα κάνει το εμβόλιο όταν περάσει η περίοδος νόσησης.

Ο τραγουδιστής ξεκίνησε την αφήγησή του στο «Ενώπιος Ενωπίω» λέγοντας πως έχει ταλέντο να ξεχωρίζει ποιο κομμάτι θα κάνει επιτυχία. Μόνο μία φορά έπεσε έξω στο κομμάτι «Εξαιτίας σου» που δεν περίμενε ότι θα αγαπηθεί τόσο από τον κόσμο.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

«Γεννήθηκα στην Πάτρα και μεγάλωσα στην Κάτω Αχαΐα. Εκεί έζησα τα παιδικά μου χρόνια. Εκεί έκανα παιδικούς φίλους, θα έλεγα ότι ήταν δύσκολα χρόνια για εμένα, δεν ήμασταν ευκατάστατη οικογένεια. Μεγάλωσα με τη γιαγιά και τον παππού μου από την πλευρά του πατέρα μου γιατί οι γονείς μου χώρισαν. Δύσκολες καταστάσεις, δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες. Έπρεπε να δουλεύω από μικρή ηλικία από 12, δούλευα στο ψαράδικο του παππού μου», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Δούλευα σε μία πιτσαρία παράλληλα στα 13-14 σερβιτόρος και ερχόταν κάποιος που έφερνε τα αλλαντικά και έπαιζε μπουζούκι στο μαγαζί που ξεκίνησα να τραγουδάω στον Πύργο Ηλείας. Το πρώτο τραγούδι που του είπα ήταν του Καζαντζίδη».

Η πατρική σχέση με τον Γιάννη Πάριο

Από τους καλλιτέχνες που θαυμάζει είναι ο Γιάννης Πάριος, ο οποίος και βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση για να μιλήσει εκείνον. «Πατέρα μου», «γιε μου» ήταν οι πρώτες κουβέντες τους. «Ο Νίκος είναι πολύ καλό παιδί. Είναι από τους νέους τραγουδιστές που έχουν τη νοοτροπία παλιών».

Είμαι ταγμένος στο Θεό

Πολλές φορές έχει μιλήσει για την πίστη του στον Θεό και τα θεία. Από εκεί αντλεί δύναμη για το αύριο, βρίσκει στήριγμα στις δύσκολες στιγμές του. «Από πολύ μικρή ηλικία είμαι συνδεδεμένος με την πίστη. Πιστεύω περισσότερο στον Χριστό παρά στην ύπαρξή μου. Όλα ξεκινάνε από την παιδική μας ηλικία. Ένα μικρό παιδί έχει ανάγκη κάπου να πιαστεί και δεν το βρίσκει στην οικογένειά του εγώ το βρήκα εκεί στον Χριστό. Είμαι ταγμένος εκεί με όλη τη δύναμη της ψυχής μου. Και το έχω πάρει πίσω, δεν μπορείς να το ερμηνεύσεις, είναι κάτι πολύ προσωπικό. Δεν θέλω να πείσω κάποιον να κάνει κάτι».

Θέλω να κάνω οικογένεια

Σαν χαρακτήρας δηλώνει μοναχικός αλλά έχει την επιθυμία να βρει έναν άνθρωπο να περάσει την υπόλοιπη ζωή του μαζί και να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. «Θα το ήθελα να έρθει μία μόνιμη σχέση στη ζωή μου. Θα πρέπει να έχει προσωπικότητα, σίγουρα κοιτάς και την εμφάνιση, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό και να εκτιμάει τον Νίκο. Όσο να είναι εμείς οι καλλιτέχνες έχουμε ανασφάλειες. Δεν είμαστε σίγουροι αν οι άνθρωποι μας πλησιάζουν για εμάς ή για τη φήμη μας». «Θέλω να σώσω αυτά που δεν εισέπραξα εγώ ως παιδί».

Θα κάνω το εμβόλιο, δεν υπάρχει άλλος τρόπος

«Θα κάνω το εμβόλιο όταν περάσει η περίοδος της νόσησης. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πολλοί έχουν μπει στη διαδικασία, όπως και εγώ να φοβούνται. Δεν σου κρύβω, Νίκο, ότι φοβάμαι ή ότι φοβήθηκα και πριν να κάνω το εμβόλιο. Δεν αρνήθηκα ποτέ την επιστήμη, αλλά κάποιοι μπερδεύουν την θρησκεία με την επιστήμη και είναι λάθος. Διχάζουν τον κόσμο. Όχι, άλλος διχασμός», δήλωσε και πρόσθεσε: «Ήταν μια περίοδος μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Μετά από ένα διάστημα τριών εβδομάδων θα άνοιγε το μαγαζί στο οποίο εμφανίζομαι, όμως έπρεπε να εμβολιαστώ γιατί τα μαγαζιά πλέον αυτά δουλεύουν μόνο με εμβολιασμένους. Δεν πρόλαβα να εμβολιαστώ γιατί σκέφτηκα αρχικά μήπως έχω καμιά παρενέργεια και χάσω τις διακοπές μου. Προγραμμάτιζα να κάνω το εμβόλιο μετά τις διακοπές μου».

Οι δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο

«Εν τω μεταξύ δεν σύχναζα σε μέρη με κόσμο, ο κορωνοϊός με βρήκε και με βρήκε δύσκολα γιατί μου γύρισε σε πνευμονία και αυτός ήταν ο λόγος που πήγα στο νοσοκομείο και χρειάστηκε για δυο μέρες να είμαι με οξυγόνο. Εύχομαι να μην το περάσει κανένας άλλος άνθρωπος και εύχομαι να μην χαθούν άλλες ζωές, χάνονται πολλές ζωές δυστυχώς», εξομολογήθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος και κατέληξε: «Ακόμη και ο προηγούμενος από μένα στη σειρά που θα κοινωνήσει στην εκκλησία έχει νοσήσει, θα κοινωνήσω κι εγώ κανονικά. Όταν πιστεύεις κάτι τόσο δυνατά -όπως εγώ πιστεύω στον Χριστό– δεν σε ενδιαφέρει τίποτα, βάζω στην άκρη τον εαυτό μου, δεν με αφορά ο εαυτός μου. Η Θεία Κοινωνία είναι το φάρμακο των ανθρώπων, το λέω και συγκινούμαι».

Τα talent show είναι μονόδρομος

Θυμήθηκε τέλος τη συμμετοχή του στο Dream Show. Είχε δει τότε ένα όνειρο που τον έκανε να λάβει μέρος και θεώρησε ότι είναι «γραφτό» του να βρεθεί εκεί. Είπε ακόμη πως για τα νέα παιδιά με φιλοδοξίες σήμερα τα talent show είναι μονόδρομος που τα γλιτώνει από περιττούς κόπους ενώ δεν απέκλεισε να τον δούμε κάποτε σε θέση κριτή σε κάποιον τέτοιο διαγωνισμό.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ο πρώην μου ξύρισε το κεφάλι του και προσποιήθηκε ότι έχει καρκίνο για να με απατήσει»

Tabloid 23.04.2024
Όσα αποκάλυψε διάσημη πoρνοσταρ για τον πρώην της

Η μεγάλη επιστροφή της Celine Dion

Tabloid 23.04.2024
Ποζάρει στο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue και δηλώνει «δεν έχω νικήσει την ασθένεια»

Ελον Μασκ: Ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη και την πρόγνωση του καιρού

Tabloid 23.04.2024
«Υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

Σελίν Ντιόν: Επέστρεψε στη σόουμπιζ με μια αποκαλυπτική φωτογράφιση

Tabloid 23.04.2024
Η τραγουδίστρια μίλησε για τη μάχη της με το σύνδρομο του δυσκίνητου ανθρώπου και αποκάλυψε αν θα ανέβει ξανά στη σκηνή

Κοραλία Καράντη: «Στα 64 μου με φλερτάρουν νέοι άντρες στην ηλικία του γιου μου»

Tabloid 23.04.2024
Βλέπω στο βλέμμα τους κάτι που είναι απόλυτα διαθέσιμο και βαθύ και τρομάζω, ανέφερε η ηθοποιός

Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Πόζαρε με μαύρα εσώρουχα και ψηλοτάκουνα

Tabloid 23.04.2024
Λίγες ημέρες αφότου βγήκε από το νοσοκομείο

Όταν βγήκε αυτή τη φωτογραφία, η Olivia Newton John δεν ήξερε πως ο άντρας της την απατούσε με τη babysitter

Celebrity Stories 23.04.2024
Μια ιστορία που είχε μονοπωλήσει τα πρωτοσέλιδα

Το εκκεντρικό ζευγάρι των 00s που απασχόλησε τα μέσα τόσο με τη σχέση, όσο και με τη δικαστική τους διαμάχη

Celebrity Stories 23.04.2024
Μια σχέση με διαφορά ηλικίας και καταγγελίες για κακοποίηση

Suri Cruise: Τι σχέση έχει σήμερα ο Tom Cruise με την κόρη του και τι λένε τα πρόσφατα δημοσιεύματα

Tabloid 23.04.2024
Η Suri ήταν μόλις έξι ετών όταν ο γάμος των γονιών της διαλύθηκε

Μάζεψε ένα δολάριο από το έδαφος και βρέθηκε στο νοσοκομείο

Παράξενα 23.04.2024
Ένα πολύ παράξενο περιστατικό

«Έλα μαζί μου στους Λειψούς»: Ο δήμαρχος ραπάρει για να φέρει τουρίστες στο νησί

Social Χτες
Οι Λειψοί δίνουν τη δική τους μάχη στον τουρισμό

«Πράσινος» ο Στέφανος Κασσελάκης: «Fake news ότι είμαι Ολυμπιακός»

Social Χτες
Στη Σύρο βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ