E-Daily

Οι ιστορίες 10 διάσημων που θα σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη για αυτούς

Ανάμεσά τους, η Ariana Grande, η Pink και ο Mark Ruffalo

22/12/2021 | 16:28

@arianagrande / Instagram

Όλοι γνωρίζουμε ότι η εικόνα των celebrities που έχουμε στο νου μας είναι μια καθορισμένη εικόνα από την ομάδα marketing των εκάστοτε διάσημου. Ειδικά στην εποχή των social media είναι πολύ εύκολα για τους celebrities να δίνουν φως μόνο σε συγκεκριμένες στιγμές της ζωής τους.

Για αυτό ακριβώς μας αρέσει να μαθαίνουμε άσημα γεγονότα και καταστάσεις διασήμων, ώστε να καταλάβουμε το ποιοι είναι πραγματικά.

Εσείς ξέρατε αυτές τις ιστορίες;

Pink

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη P!NK (@pink)

«Η μαμά του πρώην φίλου μου διατηρούσε ένα μια πιτσαρία, στο οποίο δούλευε η Pink ως 16χρονη. Υποθέτω ότι θα τραγουδούσε πάντα τυχαία στη δουλειά. Χρησιμοποιούσε κουτάλια, ή άλλα σκεύη, για να παραστήσει το μικρόφωνο. Ωστόσο, δεν ήταν μια καλή υπάλληλος, έφευγε την ώρα του ωραρίου της, χωρίς να ενημερώσει. Απλώς δεν την ένοιαζε τίποτα. Ούτε τότε, ούτε τώρα».

@StonedGardenGnome

Jason Derulo

«Πήγα στο ωδείο μουσικού θεάτρου με τον Jason Derulo. Ήταν υπέροχος και γλυκός, αλλά και λίγο ditz. Μπορούσε να τραγουδήσει και να χορέψει απίστευτα καλά. Και δεν έχετε ιδέα για τις φωνητικές του ικανότητες».

@DumbledoresWatch

Emily Ratajkowski

«Πήγα στο σχολείο με την Emily Ratajkowski. Ήταν πάντα ευγενική και πολύ έξυπνη και πραγματικά ταλαντούχα. Το χειρότερο που μπορώ να πω είναι ότι στο γυμνάσιο, πέρασε από οντισιόν για μια θεατρική παράσταση και δεν πήρε το ρόλο που ήθελε, οπότε δεν ήθελε να συμμετέχει καθόλου στην παράσταση. Τελικά πήρα έγω τον ρόλο που απέρριψε.

Τη συνάντησα τυχαία όταν ήμασταν στο κολέγιο (ακόμα πριν γίνει διάσημη) και φαινόταν ειλικρινά χαρούμενη που με είδε. Θυμάμαι ότι της άρεσε το παλτό που φορούσα. Η διάσημη περσόνα της αυθεντική».

@rxnjnmvn

Queen Latifah

«Ο μπαμπάς της κολλητής μου μεγάλωσε με τη Queen Latifah στο North Jersey. Όλη η οικογένειά του την αγαπά επειδή ήταν έτοιμοι να χάσουν το σπίτι τους και εκείνη τους το πλήρωσε. Ποτέ δεν είπαν τίποτα κακό για εκείνη».

@sashimi_girl

Adam Sandler

«Ο μπαμπάς μου έκανε παρέα με τον Adam Sandler στη δεκαετία του '90. Όταν μόλις άρχιζε στο SNL και γύριζε σπίτι στο NH, πήγαιναν σε μερικά πάρτι μαζί. Όλοι πάντα τον αποκαλούσαν "Adam ο Beer Guy» λόγω της μεγάλης ποσότητας μπύρας που έπινε στα πάρτυ».

@jaylyne

Mark Ruffalo

«Πήγαινα στο γυμνάσιο με τον Mark Ruffalo. Ήταν ωραίος. Ήταν ένας από τους θεατρίνους. Το γυμνάσιό μας είχε μια ομάδα ηθοποιών που προκαλούσε τους μαθητές να βγουν από το καβούκι τους και να κάνουν πράγματα μπροστά σε αγνώστους όπως να συστηθούν ως η άγρια ​​νεράιδα του δάσους και να χαρίσουν σε κάποιον ένα λουλούδι. Δεν μιλάγαμε πολύ, αλλά όπως Είπα, ήταν cool τύπος».

@vman4402

Megan Fox

«Πήγαινα γυμνάσιο με τη Megan Fox. Πήγαινε με το λεωφορείο μου και ήταν πολύ εσωστρεφείς. Τα περισσότερα αγόρια μάλωναν για το ποιος θα καθόταν δίπλα της, αλλά ήταν πολύ ντροπαλή και δεν μιλούσε πολύ».

@binnygeo

Robert Pattinson

«Γνώριζα τον Robert Pattinson πριν από περίπου 15 χρόνια. Ωραίος τύπος, φιλικός, πολύ διασκεδαστικός. Έμενε μόνος του στο κέντρο του Soho, στο Λονδίνο, σε ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα με ένα κρεβάτι. Νομίζω ότι θα ένιωθε σαν η ρομαντική εκδοχή ενός πεινασμένου καλλιτέχνη. Είχε μια περίεργη πλευρά. Θα έλεγε τυχαία, βίαια, ανόητα πράγματα. Είχε εμμονή με τον Jack Nicholson.

Είχε αυτοπεποίθηση και ήταν πάντα ο εαυτός του, και ήξερε ότι μπορούσε να είναι εσκεμμένα αντιφατικός και το χρησιμοποίησε ως τρόπο έκφρασης της προσωπικότητάς του. Αλλά ήταν καλός τύπος και έχω την εντύπωση ότι νιώθει πολύ άνετα με τον εαυτό του τώρα που έχει την καριέρα του, ότι παίζει πολύ καλά και ότι μπορεί να επιλέξει τους ρόλους του με βάση το τι θέλει να κάνει και με ποιον θέλει να συνεργαστεί».

@DaveBrubeckQuartet

Jake Gyllenhaal

«Ο αρραβωνιαστικός μου έπεσε από το ποδήλατό του όταν ήταν μικρός στο Λος Άντζελες. Ένα μικρό αγόρι ηλικίας 12 ετών τον βοήθησε να σηκωθεί και τον πήγε σπίτι για να βεβαιωθεί ότι ήταν καλά. Το αγόρι ήταν ο Jake Gyllenhaal».

@SchleppyJ4

Ariana Grande

«Όταν ήμουν 15 ετών, γνώρισα την Ariana Grande στο Facebook. Μου άρεσε να φλερτάρω με τυχαίους ανθρώπους τότε, LOL. Μιλήσαμε για λίγο, μοιραστήκαμε μερικά αστεία και κάποια memes. Μετά από περίπου δύο μήνες περιστασιακών συζητήσεων, έκανε μια ενημέρωση στον τοίχο της λέγοντας ότι υπέγραψε συμβόλαιο με τη Nickelodeon και μετά την είδα στο Victorious. Έμεινα άναυδος όταν συνέβη».

@HotButteryCopPorn420

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταμάτης Γονίδης – Ζαφείρης Μελάς: Το καυτό φιλί στο στόμα και η αντίδραση του τραγουδιστή

Προσφορές Χτες
Οι δύο ερμηνευτές συναντήθηκαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Σταμάτης Γονίδης

Κωνσταντίνος Βασάλος και Δημήτρης Αλεξάνδρου έλυσαν on air το beef που είχαν μεταξύ τους

Ελληνική τηλεόραση Χτες
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λύνει το beef με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και μιλάει για τη Dua Lipa

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ατύxημα στον δρόμο ‑ «Προσγειώθηκε η μπάρα στο κεφάλι μου, έχω πρηστεί»

Tabloid Χτες
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε το ατύxημα που έπαθε, όταν μία μπάρα «προσγειώθηκε» επάνω της!

Λάκης Λαζόπουλος: Σκληρή επiθεση στον Γιώργο Αυτιά

Ελληνική τηλεόραση Χτες
«Πάμε τώρα να δούμε τον Γιώργο Αυτιά, αυτόν τον ήρωα του συστήματος, αυτόν τον γλείφτη των αιώνων…»

Μόνικα Μπελούτσι: «Είμαι 59 ετών, θέλω να γεράσω με ειρηνικό τρόπο»

Tabloid Χτες
«Το ότι ο χρόνος περνάει σημαίνει ότι είσαι τυχερός που είσαι ακόμα εδώ», επισήμανε η ηθοποιός

Ανησυχία για την Μαρίνα Σάττι: Η ξαφνική αδιαθεσία της στο πάρτι για τη Eurovision

Tabloid Χτες
Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε το «Ζάρι» ζωντανά, με τους φαν να την αποθεώνουν

Χαλασμός on air ‑ Δανάη Μπάρκα για Δημήτρη Παπανώτα

Media Χτες
«Με ένα απλό γκουγκλάρισμα μπορείς να δεις ποιον επιλέγεις»

Η πρώτη αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά την είδηση για το «διαζύγιο» με το MEGA

Tabloid Χτες
Η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA θεωρείται δεδομένη με την παρουσιάστρια να μιλά για πρώτη φορά στις κάμερες

Δημήτρης Παπανώτας κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Με έφαγαν, μου έσκαβαν τον λάκκο, καλή χώνεψη»

Tabloid Χτες
Ο Δημήτρης Παπανώτας, μετά την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να τον διαγράψει από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε δημόσια

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Έλλη Στάη: «Έπαθα σοκ με την ηλικία της»

Tabloid Χτες
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάσε την τελευταία συνέντευξη της Έλλης Στάη

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δημήτρη Παπανώτα: «Βρέθηκε εκτός με συνοπτικές διαδικασίες»

Media Χτες
Η τοποθέτηση της παρουσιάστριας για τη διαγραφή του δημοσιογράφου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ