CELEBS

Η Dylan είπε το ναι! Η Kristen Stewart παντρεύεται την αγαπημένη της

Η ηθοποιός Kristen Stewart αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή πως έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη της, Dylan Meyer.
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΝΟE 02, 2021
Η Dylan είπε το ναι! Η Kristen Stewart παντρεύεται την αγαπημένη της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Παντρευόμαστε, θα το κάνουμε σίγουρα» δήλωσε η Kristen Stewart στην τηλεοπτική εκπομπή The Howard Stern Show το πρωί της Τρίτης (2/11).

«Ήθελα να κάνω πρόταση γάμου, οπότε σκέφτηκα πολύ προσεκτικά τι ήθελα και εκείνη το “έπιασε” αμέσως. Ήταν πολύ γλυκό, τα πήγε περίφημα. Παντρευόμαστε, αυτό συμβαίνει» συνέχισε.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία για τη ζωή της Νταϊάνα, δήλωσε πως δεν ήταν δεδομένο πως θα καταλήξουν στον γάμο. «Με δυο κορίτσια δεν ξέρεις ποτέ ποιος θα εκπληρώσει αυτόν τον περίεργο γ***νο ρόλο» είπε, εννοώντας εκείνον που θα αναλάβει να κάνει την πρόταση γάμου.

Η ιστορία μιας όμορφης σχέσης

Η σχέση της Kristen Stewart με την σεναριογράφο Dylan Meyer είδε το φως της δημοσιότητα για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2019, όταν δημοσίευσαν μια φωτογραφία στην οποία αντάλλαζαν ένα τρυφερό φιλί στη Νέα Υόρκη. Το ζευγάρι ωστόσο γνωρίζεται εδώ και πολλά χρόνια, από το 2012, όταν συναντήθηκαν στα γυρίσματα μιας ταινίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επισήμως, βγήκαν στον κόσμο των social media ως ζευγάρι τον Οκτώβριο του 2019, όταν η Dylan Meyer ανάρτησε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τις δυο τους να φιλιούνται. Παρότι και οι δύο κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς πολλές δηλώσεις και δημόσιες αναφορές σε αυτή, η Kristen Stewart είχε δηλώσει από τότε πως θέλει να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη της.

«Θέλω να είμαι σόφρων, αλλά νομίζω τα καλά πράγματα γίνονται γρήγορα» έλεγε τότε, όταν η σχέση τους βρισκόταν ακόμη στα πρώτα της στάδια. Άλλωστε η Kristen Stewart αποκαλύπτει πως την πρώτη φορά που είπε «σ’αγαπώ» ήταν ένα βράδυ σε κάποιο άθλιο μπαρ.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 325 / position2: 992
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb