ENTERTAINMENT

Η Victoria Pedretti έχει 1.5 εκατομμύριο followers στο Instagram αλλά δεν ποστάρει ποτέ τίποτα

H πρωταγωνίστρια του You είναι η κούκλα φίλη που όλες θέλουμε
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η Victoria Pedretti έχει 1.5 εκατομμύριο followers στο Instagram αλλά δεν ποστάρει ποτέ τίποτα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πλαίσιο της νέας σεζόν του You, η  Victoria Pedretti  έδωσε μία συνέντευξη στο Byrdie, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε τις skincare συνήθειές της, αλλά και τις προτεραιότητές της όσον αφορά στην επιλογή των προϊόντων που χρησιμοποιεί. 

Οι ρόλοι της και η επιτυχία της έφεραν 1,4 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, αλλά δεν είναι ποτέ ενεργή και δεν κάνει δημοσιεύσεις.

"Η αποχή από τα social media μου αρέσει", έχει πει σε συνέντευξή της. "Δεν μπορώ να γίνω ενεργή στα social media.  Είμαι περισσότερο από αυτούς που προτιμούν το πρόσωπο με πρόσωπο. Εκεί σίγουρα αισθάνομαι ότι μπορώ να επικοινωνώ και να έχω αλληλεπιδράσεις με ανθρώπους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σπάνια μου έχει τύχει οι όποιες σχέσεις μου να βελτιώνονται μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμα κι αν δεν είμαι στο Instagram, εξακολουθώ να έχω πλήρη επίγνωση του τι συμβαίνει στον κόσμο".

Η ίδια λατρεύει τη γιόγκα, το διαλογισμό και είναι ανοιχτή στο να δοκιμάζει νέα wellness πράγματα και συνήθειες.

"Η δουλειά μου είναι πραγματικά συναισθηματική. Έτσι, νιώθω ότι ταλαιπωρώ κάπως το νευρικό μου σύστημα. Πιστεύω ότι είναι πραγματικά σημαντικό να διαλογίζομαι και να βρίσκω στιγμές για να καταλάβω πώς να αφήνω στην άκρη τη δουλειά μου. Κάνω γιόγκα, σίγουρα. Δεν δουλεύω απαραίτητα για να κερδίσω έναν τεράστιο όγκο μυών. Κάνω γιόγκα γιατί θέλω να έχω επαφή με το σώμα μου. Έχω επίσης δουλέψει σε διάφορες μορφές μασάζ προσώπου επειδή χρησιμοποιώ πολύ το πρόσωπό μου στη δουλειά μου. Νομίζω ότι το να δουλεύουμε το μυαλό μας χωρίς να δουλεύουμε το σώμα μας κάνει μόνο τη μισή δουλειά".

Όσον αφορά το δέρμα της και την περιποίησή του η ίδια λέει:

"Δεν είμαι σε καμία περίπτωση ειδικός, αλλά βρήκα πως όσο περισσότερο μπορούμε να ενημερωθούμε για το τι ψάχνουμε στα προϊόντα περιποίησης του δέρματος αντί να εμπιστευόμαστε τυφλά τις μάρκες ή να εμπιστευόμαστε διασημότητες, τότε αυτός είναι πιθανότατα ο καλύτερος τρόπος για να νιώσουμε δυνατοί και καλά με τις αποφάσεις που παίρνουμε για το δέρμα, εμάς, το πορτοφόλι μας και τα λοιπά."

"Γενικά, επιλέγω προϊόντα με λίγα συστατικά και εκείνα που έχουν συμπυκνωμένες φόρμουλες. Ως τώρα έχω μάθει πολλά διαφορετικά πράγματα για την περιποίηση του δέρματος, όπως την πιο αποτελεσματική μορφή βιταμίνης C, διαφορετικές μορφές ενυδάτωσης, διαφορετικούς τύπους ρετινόλης και διαφορετικές μορφές χημικής απολέπισης".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
11 / position1: 383 / position2: 810
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb