ENTERTAINMENT

Amanda Bynes: Η απίστευτη αλλαγή του κοριτσιού ‑ θαύμα της showbiz που πέρασε από σαράντα κύματα

Tην είχαμε χάσει, και τώρα δεν την αναγνωρίσαμε
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Amanda Bynes: Η απίστευτη αλλαγή του κοριτσιού ‑ θαύμα της showbiz που πέρασε από σαράντα κύματα

Στην ηλικία των επτά, η Amanda Bynes ξεκίνησε μια καριέρα που ήταν σε άνοδο ώσπου σταμάτησε απότομα με δική της πρωτοβουλία, κάθε νέα δουλειά. Ήταν στο απόγειο της καριέρας της, κι όμως εκείνη έσπασε.

Μετά από μερικά χρόνια είδε τον εαυτό της να φιγουράρει στα billboards λόγω των δηλώσεών της  στο Twitter και τις επιθέσεις σε celebrities, συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ χωρίς άδεια και το αποκορύφωμα ήταν όταν έβαλε φωτιά στην αυλή της, στην οποία σκοτώθηκε επίσης το κουτάβι της.

Τον Οκτώβριο του 2014, η ίδια κατηγόρησε τον πατέρα της για συναισθηματική και σeξουαλική κακοποiηση σε μια σειρά από tweets. Έπειτα, η Amanda έγραψε στο Twitter ότι ο πατέρας της δεν την κακοποίησε ποτέ, αλλά "Το μικροτσίπ στον εγκέφαλό μου με έκανε να πω αυτά τα πράγματα, αλλά είναι αυτός που τους διέταξε να μου το βάλουν". Μέρες αργότερα, η μητέρα της Bynes ανέλαβε ξανά την κηδεμονία της. Λίγο αργότερα, η Bynes ανακοίνωσε ότι είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή. 

Τον Αύγουστο του 2018, κατατέθηκαν έγγραφα για να συνεχιστεί η εν λόγω κηδεμονία ως τον Αύγουστο του 2020. Το 2018, η Bynes δήλωσε ότι ήταν νηφάλια για τέσσερα χρόνια με τη βοήθεια των γονιών της.

Ζήτησε επίσης συγγνώμη για όσα είπε στο Twitter κατά τα χρόνια της κατάχρησης ουσιών: "Ντρέπομαι πραγματικά. Δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω, αλλά αν μπορούσα, θα το έκανα. Και είμαι τόσο συγγνώμη σε όποιον πλήγωσα και όποιον είπα ψέματα γιατί με θλίβει, πραγματικά".

Σπούδασε Fashion Design

Σε μια συνέντευξη, δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια των ημερών της κατάχρησης ουσιών πειραματιζόταν με κοκαΐνη και MDMA, αλλά το ναpκωτικό που την κατέστρεψε ήταν η συνταγογραφούμενη φαρμακευτική αγωγή ADHD Adderall. 

Εζησε κρυμμένη από τα μέσα ενημέρωσης και το κοινό για πολλά χρόνια. 

Φωτογραφία Danielle Levitt, 2018, Paper Magazine

Eίχαμε να την δούμε από το 2018 και σήμερα δεν πιστεύουμε την τεράστια αλλαγή της. Τα ξανθά της μαλλιά είναι πλέον κατάμαυρα, έχει piercing και τατουάζ, και έχει αποκτήσει ένα εντελώς διαφορετικό στυλ.

Πριν από λίγο καιρό φωτογραφήθηκε καθώς περπατούσε με τον αρραβωνιαστικό της Paul Michaels και κανείς δεν μπορούσε να την αναγνωρίσει. Παρόλο που δεν μοιάζει στην παλιά της εικόνα, πολλοί έχουν παρατηρήσει ότι φαίνεται καλύτερα από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια, και κοντινοί της άνθρωποι λένε πως ο αρραβωνιαστικός της Paul τη βοήθησε πολύ στην καταπολέμηση των εθισμών της.

Το μόνο που έχει σημασία είναι αυτό το κορίτσι να ξαναβρει τον δρόμο του, τώρα που τα φώτα των παπαράτσι έσβησαν και το μονοπάτι είναι ξεκάθαρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 507 / position2: 1138
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb