CELEB STYLE

Kάντο σαν την Zoe Saldana: H ηθοποιός, κούκλα στο λαμπερό κόκκινο Dolce φόρεμά της

Στο Venice Film Festival
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Kάντο σαν την Zoe Saldana: H ηθοποιός, κούκλα στο λαμπερό κόκκινο Dolce φόρεμά της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας του 2021 θα πραγματοποιηθεί από 1-11 Σεπτεμβρίου και θεωρείται μία από τις παλαιότερες τελετές απονομής βραβείων στον κόσμο και μία από τις εκδηλώσεις τoυ «Big Five».

Επικεφαλής της κριτικής επιτροπής είναι ο frontman των Parasite, Bong Joon Ho, ο οποίος είπε ότι είναι «τιμή του να ενσωματωθεί σε αυτήν την όμορφη κινηματογραφική παράδοση».

Το να φοράς κόκκινο είναι ένας εγγυημένος τρόπος για να κάνετε εντυπωσιακή είσοδο. Ρίξε μια ματιά στη Zoe Saldana αν δεν μας πιστεύεις...

Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην ηθοποιό όταν έφτασε στο Φεστιβάλ της Βενετίας, φορώντας ένα sequin φόρεμα  των Dolce & Gabbana. Μπράβο στη στιλίστρια της, Petra Flannery, για τη δημιουργία μιας τόσο εντυπωσιακής εμφάνισης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν αποτελεί έκπληξη βέβαια το ότι λατρεύουμε τα πάντα σε αυτό, από τη σέξι εφαρμογή που αγκαλιάζει το σώμα της μέχρι τις λαμπερές κόκκινες παγιέτες. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλο για το σημαντικό γεγονός!

Δυστυχώς, αυτό το φόρεμα δεν είναι διαθέσιμο για αγορά, αλλά ... συγκεντρώσαμε κάποια φορέματα που κάπως, το πλησιάζουν! Με επιλογές που κυμαίνονται από Goddiva έως Maya, υπάρχει κάτι που ταιριάζει σε κάθε budget

Δες εδώ, εδώ κι εδώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
5 / position1: 393 / position2: 914
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb