LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η οικογένεια που ζούσε κυριολεκτικά μέσα στα σκουπίδια που μάζευε από το δρόμο

Εντάξει είπαμε ότι καμιά φορά στο δρόμο βρίσκεις διαμάντια, αλλά όχι κι έτσι

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 27/7/2021 | 00:33

Η οικογένεια που ζούσε κυριολεκτικά μέσα στα σκουπίδια που μάζευε από το δρόμο

Το SBS, ένα εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο της Νότιας Κορέας παρουσίασε τη σοκαριστική ιστορία του Τσόι, ενός 75χρονου άνδρα από το Γκουάνγκτζου, ο οποίος την τελευταία δεκαετία μετέτρεψε το διώροφο σπίτι του σε μια χωματερή! Ο Τσόι, η 70χρονη σύζυγός του και ο γιος τους ζούσαν όλοι σε ένα σπίτι με σκουπίδια για πάνω από μια δεκαετία.

Όλοι κοιμόντουσν σε ένα μικρό δωμάτιο, επειδή ο υπόλοιπος χώρος, συμπεριλαμβανομένων των διαδρόμων, ήταν γεμάτοι παλιά πράγματα φερμένα από το δρόμο. Οι γείτονες είχαν παραπονεθεί για τα σκουπίδια στην αρχή, αλλά ο Τσόι συνέχισε να φέρνει σπίτι περισσότερο, έτσι τελικά σταμάτησαν.

«Οτιδήποτε, αρκεί να χρησιμοποιείται σωστά, είναι χρήσιμο και τα σκουπίδια είναι απλώς ένας θησαυρός που δεν έχει εκτιμηθεί σωστά», είπε ο Τσόι, προσθέτοντας ότι περιπλανιέται καθημερινά στους δρόμους της πόλης, συλλέγοντας κάθε είδους τυχαία πράγματα.

Ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος φέρεται να ήταν στα 40 του, ζύγιζε πάνω από 100 κιλά και δεν βγαίνει καν για περπάτημα. Κάθεται απλώς σε ένα μικρό δωμάτιο όλη την ημέρα, χωρίς να κάνει τίποτα. Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις των γονέων του να τον κάνει να βγει έξω και να ψάξει για εργασία, προτίμησε να ζήσει από τη σύνταξή τους. Ο Τσόι είπε ότι ήταν ο λόγος που πέρασε την τελευταία δεκαετία συλλέγοντας όλα τα σκουπίδια - για να έχει πράγματα δικά του όταν εκείνος πεθάνει.

226 άτομα και ένας εκσκαφέας εισήχθησαν για να ταξινομήσουν τους 150 τόνους σκουπιδιών που φέρεται να συλλέγονταν από τον συνταξιούχο για πάνω από μια δεκαετία. Αρχικά, ο γιος του ζευγαριού αρνήθηκε να φύγει από το δωμάτιο και άφησε τους εργάτες να βάλουν τα χέρια τους στα σκουπίδια που συσσωρεύτηκαν, αλλά τελικά του μίλησαν οι γονείς του και βγήκε έξω από το σπίτι για πρώτη φορά μέσα σε ένα χρόνο!

Η γυναίκα του Τσόι είχε προβλήματα με την καρδιά της - και το τόσο κακό περιβάλλον επιβάρυνε την κατάστασή της.

Αφού είδε το σπίτι του καθαρό και απαλλαγμένο από σκουπίδια για πρώτη φορά εδώ και χρόνια, ο Τσόι άρχισε να κλαίει και φέρεται να είπε «Για χάρη του μέλλοντος και της υγείας της γυναίκας μου, δεν θα πάρω ποτέ ξανά σκουπίδια».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νότης Σφακιανάκης: Σημαντική απώλεια για τον τραγουδιστή ‑ Πέθανε στενός φίλος και συνεργάτης του

Tabloid 18.04.2024
Ο Γιώργος Κασσάμπαλης ήταν από τους λίγους που είχε επικοινωνία τελευταία

Εκτός εκπομπών τους Ελεονώρα Μελέτη και Δημήτρης Παπανώτας

Media 18.04.2024
Ξεκινούν οι περιορισμοί για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές

Πώς έβγαλε 1 δισ. δολάρια η Taylor Swift και σε τι τα ξοδεύει;

Προσφορές 18.04.2024
Εκανε πολλές έξυπνες επιχειρηματικές κινήσεις

Η βαφτισιμιά της Kim Kardashian είναι μια κούκλα

Tabloid 18.04.2024
Η Sophia Pippen είναι μοντέλο για τη Fashion Nova

Είναι η κόρη της Salma Hayek το πιο προνομιούχο κορίτσι του Hollywood;

Προσφορές 18.04.2024
Η 16χρονη ζει μία πολυτελέστατη ζωή με την οικογένειά της, ενώ είναι κληρονόμος περιουσίας άνω των 33 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Νικόλας Ράπτης: Η στιγμή που ένα μεγάλο κλαδί πέφτει κοντά του ενώ μιλάει στην κάμερα

Tabloid Χτες
O ραδιοφωνικός παραγωγός έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή μέχρι να πέσει απότομα μεγάλο κομμάτι του δέντρου

Παίκτης ζήτησε 50 ευρώ από φίλαθλο για να του δώσει τη φανέλα μετά τον αγώνα

Παράξενα Χτες
«Η ομάδα μάς χρεώνει τις φανέλες και μου φάνηκε πολύ φυσιολογικό να πάρω χρήματα» ήταν η πρώτη εξήγηση του ποδοσφαιριστή μετά τις αντιδράσεις