ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα ζώδια αισθάνονται ότι πνίγονται μέσα στις μακροχρόνιες σχέσεις

Δεν το έχουν πολύ με τα μεγάλα χρονικά διαστήματα έρωτα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτά τα ζώδια αισθάνονται ότι πνίγονται μέσα στις μακροχρόνιες σχέσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν τρία ζώδια που δεν το έχουν με τις μεγάλες σχέσεις, ούτε με την μονογαμία και αν μένουν για πολλά χρόνια με έναν σύντροφο καταλήγουν να καταπιέζονται και να δυσκολεύονται πολύ.

Κριός

Είναι παρορμητικός και αυθόρμητος και παρασύρεται σε απαγορευμένα εpωτικά μονοπάτια, ενώ δεν αντέχει τη ρουτίνα και αναζητά συνεχώς νέες περιπέτειες. Βαριέται εύκολα, για αυτό και ψάχνει για καινούργια πράγματα πάντα. Αν θέλεις να τον κρατήσεις να του κάνεις συχνά παιχνιδιάρικες εκπλήξεις.

Τοξότης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι ελεύθερη φύση και φοβάται να δεθεί, λατρεύει την περιπέτεια, τις νέες εμπειρίες και βιώνει την αγάπη σαν κάτι πολύ ιδιαίτερο, όμως σε βάθος χρόνου η μακροχρόνια μονογαμική σχέση τον καίει. Έχει το φλερτ στο αίμα του και για αυτό του είναι δύσκολο να μένει πιστός σε μια μακροχρόνια σχέση.

Υδροχόος

Είναι γεννημένος επαναστάτης και θέλει να δοκιμάζει συνέχεια νέες εμπειρίες και να κάνει πειραματισμούς. Δεν είναι ιδιαίτερα μονογαμικός, ούτε και ιδιαίτερα συναισθηματικός, ούτε και ζηλιάρεις όμως. Είναι ρεαλιστής και λογικός και θέλει πρώτα να εξερευνήσει το άτομα και μετά να δει αν θέλει τη μονογαμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
5 / position1: 238 / position2: 596
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb