THINK

Αυτή η ξεχωριστή δασκάλα zumba αποδεικνύει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο

Το κορίτσι με το σύνδρομο down ζει πλέον το όνειρο της και εμπνέει τον πλανήτη
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτή η ξεχωριστή δασκάλα zumba αποδεικνύει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο
Photo via Teen Vogue

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Yulissa Arescurenaga έχει δεκάδες μαθητές στις τάξεις της, οι οποίοι λατρεύουν τα όσα τους μαθαίνει και δεν χάνουν λεπτό από το διασκεδαστικό μάθημα της. Όμως η Yulissa, εκτός από μια εξαιρετική δασκάλα, αποτελεί και ένα υπέροχο πρότυπο ανθρώπου, μιας και έβαλε τα δυνατά της προκειμένου να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. Η ίδια, αποτελείτ ην πρώτη δασκάλα zumba με σύνδρομο Down στις ΗΠΑ και ο κόσμος υποκλείνεται στη δύναμη και το μεγαλείο της ψυχής της.

Πρόσφατα, βίντεο από το μάθημα της κυκλοφόρησε στο Facebook, κάνοντας τους χρήστες να εντυπωσιάζονται από την αυτοπεποίθηση της και το πόσο καλή είναι σε αυτό που κάνει. Η ίδια όμως, έχει μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο μιας και διδάσκει zumba από το 2008, ενώ όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της «Η Zumba είναι για όλους, όλοι μπορούν να το κάνουν. Δεν νιώθεις ότι γυμνάζεσαι. Είναι σαν να βρίσκεσαι σε πάρτι»

Από την πρώτη στιγμή που ήρθε σε επαφή με αυτό το είδος γυμναστικής αποφάσισε ότι θέλει να το διδάσκει σε άλλους, έτσι λοιπόν ξεκίνησε τις καθημερινές προπονήσεις στο σπίτι της, που πολλές φορές έφταναν μέχρι και τις 6 ώρες. Η Yulissa που κατάγεται από το Περού, ζει στις ΗΠΑ. Μετά από τέσσερα χρόνια, το 2012 πήρε επιτέλους άδεια διδασκαλίας, με την μητέρα της, Marlene Palomino, να νιώθει απίστευτα περήφανη και να μιλά για το πόσο πολύ η κόρη της αγαπά αυτό που κάνει και απολαμβάνει να κάνει τους άλλους να χαμογελούν.

Η Yulissa έγινε πασίγνωστη όταν ταξίδεψε στην Αλάσκα προκειμένου να διδάξει εκεί zumba, ενώ ολόκληρη η ιστορία της είναι ένα τέλειο παράδειγμα για το ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και πως αξίζει να κυνηγάς τα όνειρα σου και να μην το βάζεις ποτέ κάτω, όποια δυσκολία και αν συναντήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δες το βίντεο της Yulissa Arescurenaga:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
4 / position1: 897 / position2: 1721
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb