ENTERTAINMENT

Free Britney: Νέες αποκαλύψεις για τη «φυλακή» της

Όμηρος του πατέρα της η ποπ σταρ - όσα έγιναν γνωστά πριν από την ακρόαση της Spears στο δικαστήριο σήμερα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Free Britney: Νέες αποκαλύψεις για τη «φυλακή» της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα. Έχει περάσει πολύς καιρός, αλλά η Britney Spears είναι έτοιμη να δώσει τη μεγάλη της μάχη.

H δικαστική απόφαση που έκρινε την Britney Spears ως "ακατάλληλη να παίρνει αποφάσεις για τον εαυτό της" και έτσι ο πατέρας της κερδίζει την πλήρη εξουσία σε όλους τους τομείς της ζωής της συνεχίζει να την εξαντλεί και να την περιορίζει σε κάθε πτυχή της ζωής της.

Η Britney Spears είπε σε δικαστικό ανακριτή πως ο πατέρας της είχε «πάρα πολύ μεγάλο» έλεγχο στη ζωή της και την «καταπιέζει», αποκαλύπτουν πρόσφατα αποκαλυφθέντα αρχεία, ακόμη και σε φαινομενικά ασήμαντα θέματα, όπως πώς θα διακοσμήσει το σπίτι της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα έγγραφα βρέθηκαν στα γραφεία της εφημερίδας The New York Times πριν από την ακρόαση της Spears στο δικαστήριο σήμερα, όπου θα πολεμήσει για να πάρει πίσω τη ζωή της αλλά και την περιουσία της ύψους 60 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η σημερινή μέρα θα είναι και η πρώτη φορά που η Brit, τώρα 39 ετών, θα απευθυνθεί στο δικαστήριο.

Στα έγγραφα που ελήφθησαν από τους Times ένας ανακριτής δικαστηρίου έγραψε σε μια έκθεση του 2016 ότι η Britney είπε πως ο πατέρας της προσπάθησε να παρέμβει και να εμποδίσει τη ζωή της σε ένα σωρό κομμάτια της, ακόμη και σχετικά με το ποιους έβλεπε αλλά και ποιο χρώμα θα έβαφε τα ντουλάπια της κουζίνας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 141 / position2: 669
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb